Ναντ - Παρί Σεν Ζερμέν 3-1: Απότομη προσγείωση για τους Παριζιάνους

Newsroom
Ναντ - Παρί Σεν Ζερμέν 3-1: Απότομη προσγείωση για τους Παριζιάνους

bet365

Από το θρίαμβο με τη Ρεάλ στην... τριάρα από τη Ναντ. Η Παρί Σεν Ζερμέν ήταν απογοητευτική στην επιστροφή της στα εγχώρια και δέχθηκε σκληρή ήττα 3-1 που της χάλασε το νικηφόρο σερί!

Η ημερομηνία έγραφε 6 Φεβρουαρίου του 2010 όταν οι Παριζιάνοι κατευθυνόντουσαν στα αποδυτήρια με τρία γκολ... κερασμένα από τη Λοριάν (0-3). Έκτοτε η Παρί Σεν Ζερμέν δεν έχει βρεθεί ποτέ σε παρόμοια κατάσταση και φάνηκε ορκισμένη να αποφύγει με κάθε κόστος μια ανάλογη, καταστροφική βραδιά. Δώδεκα χρόνια αργότερα ωστόσο, ο όρκος της έσπασε. Τα χαμόγελα μετά την κυριαρχική εμφάνιση και νίκη επί της Ρεάλ Μαδρίτης στο Champions League έσβησαν απότομα για τους Παριζιάνους, οι οποίοι βρέθηκαν με τρία γκολ πίσω στο πρώτο μέρος από τη Ναντ και το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν σε 3-1 με το πρώτο γκολ του Νεϊμάρ μετά την επιστροφή του από τον τραυματισμό.

Με τη συμπλήρωση, μάλιστα, του πρώτου τέταρτου, η Ναντ είχε προλάβει να «χτυπήσει» δυο φορές! Αρχικά με γκολ του Κόλο Μουάνι (4΄), ο οποίος έντεκα λεπτά αργότερα έδωσε τη σκυτάλη στον Μέρλιν. Και πριν καν προλάβει να τελειώσει το καταστροφικό πρώτο ημίχρονο, οι φιλοξενούμενοι δέχθηκαν και τρίτο γκολ στις καθυστερήσεις (45+5΄) από τον Μπίας. Ήταν πλέον φανερό πως κάτι έπρεπε να αλλάξει στο δεύτερο μέρος και στο ξεκίνημα φάνηκε πως οι Παριζιάνοι βρίσκονταν στην σωστή κατεύθυνση για... αντεπίθεση.

Στο 47΄ο Λιονέλ Μέσι συνδύασε το 800ο επίσημο παιχνίδι του σε συλλογικό επίπεδο με έξοχη ασίστ στον Νεϊμάρ, ο οποίος σημείωσε το πρώτο γκολ μετά τον σοβαρό τραυματισμό και φάνηκε προς στιγμήν να βάζει την Παρί εκ νέου στην αναμέτρηση. Οποιες ελπίδες πάντως έδωσε στους φιλοξενούμενους για επιστροφή, φρόντισε να τις πάρει πίσω στο 59΄. Ο Μπαπέ κέρδισε την ανατροπή εντός περιοχής, ο Νεϊμάρ ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι, όμως εν τέλει νικήθηκε από τον αντίπαλο γκολκίπερ. Η χαμένη ευκαιρία έριξε στην ψυχολογία στο ναδίρ, με την Παρί να μην βρίσκει ποτέ τη λύση και μοιραία να γνωρίζει μόλις την δεύτερη φετινή της ήττα στη Ligue 1.

Ε-χ-ασε ευκαιρία η Λυών

Ευκαιρία να πατήσει γερά στα πόδια της για έξοδο στην Ευρώπη έχασε η Λυών που έμεινε στο 1-1 με τη Λανς και οπισθοχώρησε στην 6η θέση. Το σκορ για τους γηπεδούχους άνοιξε στο 13΄ο Κλάους, με τον Καντεβέρε να επαναφέρει την ισορροπία στιγμές πριν από το φινάλε του πρώτου μέρους (44΄).

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα