Ποτσετίνο: «Ο Μέσι είναι το ποδόσφαιρο»

Ποτσετίνο: «Ο Μέσι είναι το ποδόσφαιρο»

Κώστας Τόπας
Ποτσετίνο: «Ο Μέσι είναι το ποδόσφαιρο»

bet365

Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο θέλησε να υπερασπιστεί τον Λιονέλ Μέσι, μετά το χαμένο πέναλτι κόντρα στην Ρεάλ, τονίζοντας πως ο ορισμός του ποδοσφαίρου είναι ο Αργεντινός αστέρας της Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο Λιονέλ Μέσι δεν κατάφερε να βάλει το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ στην αναμέτρηση με την Ρεάλ Μαδρίτης, το βράδυ της Τρίτης (15/02) στο «Παρκ Ντε Πρενς», καθώς είδε τον Τιμπό Κουρτουά να αποκρούει την προσπάθειά του από την άσπρη βούλα και με αυτόν τον τρόπο έγραψε αρνητική ιστορία.

Πλέον μετράει πέντε χαμένα πέναλτι στην καριέρα του στο Champions League ισοφαρίζοντας το αρνητικό ρεκόρ του Τιερί Ανρί. Η χαμηλή επίδοσή του στον αγώνα με τους «μερένγκες» οδήγησε την «Equipe» να του δώσει και τη χειρότερη βαθμολογία από τους ποδοσφαιριστές που ξεκίνησαν για την Παρί.

Ωστόσο, ο τεχνικός των Παριζιάνων, Μαουρίτσιο Ποτσετίνο θέλησε να υπερασπιστεί τον Λιονέλ Μέσι, μετά το χαμένο πέναλτι και την κακή εμφάνισή του κόντρα στην Ρεάλ, τονίζοντας πως ο ορισμός του ποδοσφαίρου είναι ο Αργεντινός αστέρας της ομάδας του.

«Ο Λιονέλ Μέσι είναι ο καλύτερος στον κόσμο. Είναι το ποδόσφαιρο. Αν πρέπει να εξηγήσεις σε κάποιον τι είναι το ποδόσφαιρο, αυτός είναι ο Λέο Μέσι. Το να χάσει ένα πέναλτι δεν πρόκειται να επηρεάσει την αυτοπεποίθησή του. Έκανε πολύ καλή εμφάνιση», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ποτσετίνο στη συνέντευξη Τύπου της Παρί ενόψει του αγώνα πρωταθλήματος με την Ναντ το Σάββατο (19/02, 22:00).

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα