«Μποϊκοτάρουν τον Μέσι οι συμπαίκτες του στην Παρί, έχει χαλάσει τα αποδυτήρια»

«Μποϊκοτάρουν τον Μέσι οι συμπαίκτες του στην Παρί, έχει χαλάσει τα αποδυτήρια»

Κώστας Τόπας
«Μποϊκοτάρουν τον Μέσι οι συμπαίκτες του στην Παρί, έχει χαλάσει τα αποδυτήρια»

bet365

Ο Λιονέλ Μέσι δεν φαίνεται ότι περνάει και τις καλύτερες του ημέρες στο Παρίσι και η «Marca» φέρνει στο φως της δημοσιότητας στοιχεία που αποδεικνύουν ότι ο Αργεντινός αστέρας νοσταλγεί τις μέρες που άνηκε στην Μπαρτσελόνα...

Ο Αργεντινός αστέρας, έπειτα από την περιπέτεια που πέρασε με τον κορονοϊό, επέστρεψε πρόσφατα στην αγωνιστική δράση στον αγώνα με τη Νις, έχοντας το «10» στην πλάτη, ωστόσο δεν του βγήκε τίποτα, με αποτέλεσμα να βρεθεί στο επίκεντρο τόσο των οπαδών της Παρί, όσο των θαυμαστών που έχει ακόμα στην Ισπανία.

Δημοσίευμα της «Marca» φέρνει στο φως της δημοσιότητας παρασκήνιο από την ζωή του Λιονέλ Μέσι στην Παρί Σεν Ζερμέν, λέγοντας χαρακτηριστικά πως ο 34χρονος μεσοεπιθετικός δεν διανύει και τις καλύτερες του ημέρες στο Παρίσι. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στην Ισπανία, ο Μέσι δεν έχει πλέον το κίνητρο για να αγωνίζεται στα γήπεδα της Ligue 1.

Οπως επίσης δεν φαίνεται διατεθειμένος να ξεπεράσει τον εαυτό του και να καταγράψει νέα ρεκόρ. Μάλιστα, η «Marca» αναφέρει ότι τα ντέρμπι με την Ρεάλ Μαδρίτης, όσο ήταν στην Μπαρτσελόνα αλλά και η «κόντρα» του με τον Κριστιάνο Ρονάλντο είναι αυτά τα οποία λείπουν περισσότερα στον σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν.

Χωρισμένα αποδυτήρια

Το σημαντικότερο όμως όλων είναι ο Λιονέλ Μέσι δεν έχει όλους τους συμπαίκτες στο πλευρό του. Σε αντίθεση με την Μπαρτσελόνα, όπου εκεί όλοι έπαιζαν για εκείνον, στην Παρί αρκετοί δεν βλέπουν στον πρόσωπο του Αργεντινού άσου τον αστέρα που θα βάλει την ομάδα στο μονοπάτι των επιτυχιών. Οπως αναφέρει το ισπανικό δημοσίευμα μάλιστα, ο Μέσι είναι πιο κοντά στους συμπατριώτες του Άνχελ Ντι Μαρία και Λεάντρο Παρέδες αλλά και στον κολλητό του Νεϊμάρ, με αποτέλεσμα να υπάρχουν δύο στρατόπεδα στα αποδυτήρια.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα