Παρί Σεν Ζερμέν: «Πόρτα» στη Νιούκαστλ για Νάβας

Βασίλης Μπαλατσός
Παρί Σεν Ζερμέν: «Πόρτα» στη Νιούκαστλ για Νάβας

bet365

H Νιούκαστλ έκανε κίνηση για την απόκτηση του Κέιλοπρ Νάβας από την Παρί Σεν Ζερμέν, όμως οι Γάλλοι δεν έχουν πρόθεση να τον παραχωρήσουν.

H Νιούκαστλ είναι αρκετά «κινητική» στο μεταγραφικό παράθυρο του Ιανουαρίου, ώστε να ενισχυθεί στην προσπάθεια της να παραμείνει στην κατηγορία. Οι «Καρακάξες» έχουν ήδη αποκτήσει τον Κιέραν Τρίπιερ από την Ατλέτικο Μαδρίτης, τον Κρις Γουντ από τη Μπέρνλι και έπεται συνέχεια.

Οι ιθύνοντες την Νιούκαστλ έκαναν την κίνηση τους, για να κάνουν το «μπαμ» με την απόκτηση του Κέιλορ Νάβας, από την Παρί Σεν Ζερμέν, όμως δεν βρήκαν πρόσφορο έδαφος. Οι Παριζιάνοι θέλουν να κρατήσουν τον Κοσταρικανό «πορτιέρε» στις τάξεις τους μέχρι και το τέλος της σεζόν, παρά την απόκτηση του πρωταθλητή Ευρώπη με την Ιταλία, Τζίτζιο Ντοναρούμα.

O 35χρονος τερματοφύλακας, ο οποίος δεσμεύεται με την Παρί Σεν Ζερμέν μέχρι το 2024, έχει αγωνιστεί σε 17 παιχνίδια την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, έχοντας δεχτεί ισάριθμα τέρματα, ενώ πέντε φορές έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα