Μέσι: Δεν ενημέρωσε τον Ποτσετίνο ότι είχε κορονοϊό

Μέσι: Δεν ενημέρωσε τον Ποτσετίνο ότι είχε κορονοϊό

Κώστας Τόπας
Μέσι: Δεν ενημέρωσε τον Ποτσετίνο ότι είχε κορονοϊό

bet365

Ο Λιονέλ Μέσι δεν ενημέρωσε τον προπονητή του, Μαουρίτσιο Ποτσετίνο ότι προσβλήθηκε από τον κορονοϊό, με αποτέλεσμα ο Αργεντινός τεχνικός της Παρί Σεν Ζερμέν να ενοχληθεί.

Λίγο μετά τις Χριστουγεννιάτικες διακοπές του στο Ροσάριο, ο Λιονέλ Μέσι διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό, αλλά την Τρίτη (04/1) το αποτέλεσμα στο τεστ που υπεβλήθη ήταν αρνητικό, γεγονός που του επέτρεψε να επιστρέψει στο Παρίσι και να τεθεί στις υπηρεσίες της Παρί Σεν Ζερμέν.

Ωστόσο, ο 34χρονος Αργεντινός επιθετικός φαίνεται πως δεν ενημέρωσε τον προπονητή του, Μαουρίτσιο Ποτσετίνο ότι προσβλήθηκε από τον κορονοϊό. Σύμφωνα με τον γαλλικό Τύπο, ο τεχνικός των Παριζιάνων το έμαθε από τρίτους και όχι από τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή.

Ο πρώην αστέρας της Παρί, Ζερόμ Ροτέν, ήταν επικριτικός για τον Μέσι, σε πρόσφατες δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό λέγοντας πως: «Πρέπει πάντα να σέβεσαι τον προπονητή. Είναι κάποιος που είναι πάνω από όλα. Δεν έχει σημασία αν είσαι σταρ ή νεαρός παίκτης. Ο Ποκετίνο δεν ήξερε για τον Μέσι και αυτό εξηγεί πολλά. Αυτή η κατάσταση δεν είναι καλή και νομίζω ότι είναι πολύ σοκαριστική από την πλευρά του Μέσι»..

@Photo credits: Associated Press
 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα