«Ο Μέσι αρχίζει να αμφιβάλλει σοβαρά για τον Ποτσετίνο»

«Ο Μέσι αρχίζει να αμφιβάλλει σοβαρά για τον Ποτσετίνο»

Κώστας Τόπας
«Ο Μέσι αρχίζει να αμφιβάλλει σοβαρά για τον Ποτσετίνο»

bet365

Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο δεν φαίνεται ότι έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Λιονέλ Μέσι, αλλά και της διοίκησης της Παρί, η οποία κάνει δεύτερες σκέψεις σχετικά με το μέλλον του.

Ο Αργεντινός αστέρας, μπορεί πριν από μερικές ημέρες να κατέκτησε την έβδομη Χρυσή Μπάλα στην καριέρα του, ωστόσο με τη φανέλα της Παρί προσπαθεί ακόμα να βρει τα πατήματά του, μετρώντας τέσσερα τέρματα και τρεις ασίστ σε δώδεκα παιχνίδια που έχει δώσει έως τώρα.

Δημοσίευμα της «Equipe» αναφέρει ότι οι χαμηλοί αριθμοί του οφείλονται στον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο και τον τρόπο διαχείρισης των παιχνιδιών από τον Αργεντινό τεχνικό. Συγκεκριμένα, αναφέρει ότι ο Μέσι είναι δυσαρεστημένος με τον προπονητή του επειδή σχεδόν σε κάθε παιχνίδι τον χρησιμοποιεί σε διαφορετική θέση στο γήπεδο. Είτε στο αριστερό, είτε στο δεξί άκρο της επίθεσης, είτε ακόμα και πίσω από τον επιθετικό.

Εκτός από τον Μέσι, φαίνεται ότι υπάρχει και ανησυχία στη διοίκηση της Παρί. Η «Equipe» μάλιστα τονίζει ότι ο Ποτσετίνο προβληματίζει τους ανθρώπους των Παριζιάνων για το εάν είναι ο κατάλληλος για να διαχειριστεί τους σούπερ σταρ που διαθέτει το ρόστερ της, καθώς όπως υπογραμμίζει δεν έχει πάρει έως τώρα το 100% από αυτούς.

Το τελευταίο διάστημα πάντως δεν είναι λίγα τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο να αποχωρεί με την ολοκλήρωση της τρέχουσας σεζόν και τον Ζινεντίν Ζιντάν να αναλαμβάνει τα ηνία του γαλλικού συλλόγου.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα