Μπαπέ: «Ο,τι και να γίνει εγώ θα παίζω σε μεγάλη ομάδα» (vid)

Μπαπέ: «Ο,τι και να γίνει εγώ θα παίζω σε μεγάλη ομάδα» (vid)

Κώστας Τόπας
Μπαπέ: «Ο,τι και να γίνει εγώ θα παίζω σε μεγάλη ομάδα» (vid)

bet365

Ο Κιλιάν Μπαπέ άφησε ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για το μέλλον του, τονίζοντας πως επιθυμία του από τη νέα σεζόν είναι να αγωνίζεται σε μία ομάδα που να πρωταγωνιστεί.

Η Ιανουαρίου πλησιάζει γρήγορα και τόσο στη Γαλλία όσο και στην Ισπανία στρέφουν την προσοχή τους στον Κιλιάν Μπαπέ και το μέλλον του. Τότε ο Γάλλος αστέρας θα βρίσκεται έξι μήνες από τη λήξη του συμβολαίου του με την Παρί και θα μπορεί να διαπραγματευτεί με τον σύλλογο της αρεσκείας του.

Aπό το περασμένο καλοκαίρι η Ρεάλ προσπαθεί να πείσει τους ανθρώπους της Παρί Σεν Ζερμέν, να παραχωρήσουν τον Κιλιάν Μπαπέ. Ωστόσο, έως τώρα έχει δει τις προσπάθειες της να καταλήγουν στο κενό. Αυτό όμως δεν πτοεί τον Φλορεντίνο Πέρεθ, ο οποίος ετοιμάζει νέα πρόταση στον Γάλλο επιθετικό προκειμένου να τον αποκτήσει.

Από την πλευρά του πάντως ο Μπαπέ από τη νέα αγωνιστική σεζόν θέλει να βρίσκεται σε μια ομάδα που να πρωταγωνιστεί, όπως εκμυστηρεύτηκε σε συνέντευξή του στον Τιερί Ανρί στο «Amazon Prime Video».

«Η αλήθεια είναι ότι δεν είναι εύκολο για εμένα να πάρω κάποια απόφαση. Όμως, ό,τι και αν γίνει θα παίζω σε μία σπουδαία ομάδα. Ο κόσμος όλο με ρωτάει αν ήμουν απογοητευμένος.

Για να πω την αλήθεια ήμουν λίγο. Ειδικά στην αρχή. Ειδικά όταν θες να φύγεις. Ωστόσο, στη συνέχεια ηρέμησα και κατάλαβα ότι δεν είμαι σε κάποια ομάδα της τρίτης εθνικής», ανέφερε χαρακτηριστικά.

@Photo credits: Video Screen
 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα