Ρεάλ: Ο Φλορεντίνο Πέρεθ ετοιμάζει πρόταση για Μπαπέ τον Ιανουάριο

Κώστας Τόπας
Ρεάλ: Ο Φλορεντίνο Πέρεθ ετοιμάζει πρόταση για Μπαπέ τον Ιανουάριο

bet365

Ο Φλορεντίνο Πέρεθ επιθυμεί διακαώς την απόκτηση του Κιλιάν Μπαπέ από την Παρί Σεν Ζερμέν, γι' αυτό ετοιμάζεται να κινηθεί για την απόκτηση τον Ιανουάριο.

Ο Κιλιάν Μπαπέ συνεχίζει να σκοράρει με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν. Ηδη τη φετινή σεζόν μετράει επτά τέρματα και 11 ασίστ, σε 16 αναμετρήσεις που έχει αγωνιστεί σε όλες τις διοργανώσεις, αποδεικνύοντας ότι βρίσκεται σε κορυφαία φόρμα.

Παρ' όλα αυτά ο 22χρονος Γάλλος επιθετικός δεν σταματάει να σκέφτεται το μέλλον του. Μπορεί να παρέμεινε και τη φετινή σεζόν στην ομάδα, λέγοντας ότι θα εκπληρώσει το συμβόλαιό του μέχρι τον Ιούνιο του 2022, αλλά οι φήμες περί αποχώρησής του για λογαριασμό της Ρεάλ φουντώνουν όλο και πιο πολύ.

Οι Μαδριλένοι έκαναν ό,τι περνούσαν από το χέρι τους προκειμένου το περασμένο καλοκαίρι αν τον εντάξουν στο ρόστερ. Ωστόσο, είδαν τις προσπάθειες τους να καταλήγουν στο κενό. Αυτό όμως δεν πτοεί τον Φλορεντίνο Πέρεθ, ο οποίος ετοιμάζει νέα πρόταση στον Κιλιάν Μπαπέ προκειμένου να τον αποκτήσει.

Σύμφωνα με το ισπανικό ραδιόφωνο «Onda Cero» ο ισχυρός άνδρας των «μερένγκες» θα περιμένει την 1η Ιανουαρίου για να υπογράψει προσύμφωνο με τον 22χρονο επιθετικό και όταν ολοκληρωθεί το συμβόλαιό του με την Παρί Σεν Ζερμέν στα τέλη Ιουνίου του 2022, να τον κάνει δικό της ελεύθερο.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα