«Ο Μπαπέ θα κερδίσει την Χρυσή Μπάλα όταν πάει στην Ρεάλ»

Κώστας Τόπας
«Ο Μπαπέ θα κερδίσει την Χρυσή Μπάλα όταν πάει στην Ρεάλ»

bet365

Μια σύντομη πρόταση που εκφώνησε ο Κιλιάν Μπαπέ πριν από την τελετή της Χρυσής Μπάλας θέτει σε εγρήγορση τον ισπανικό Τύπο, ο οποίος την ερμηνεύει ως ένα κρυφό μήνυμα για το μέλλον του και την μεταγραφή του στην Ρεάλ Μαδρίτης.

Η Ιανουαρίου πλησιάζει γρήγορα και τόσο στη Γαλλία όσο και στην Ισπανία στρέφουν την προσοχή τους στον Κιλιάν Μπαπέ και το μέλλον του. Τότε ο Γάλλος αστέρας θα βρίσκεται έξι μήνες από τη λήξη του συμβολαίου του με την Παρί και θα μπορεί να διαπραγματευτεί με τον σύλλογο της αρεσκείας του.

Λίγο πριν την έναρξη της τελετής για την Χρυσή Μπάλα, ο Κιλιάν Μπαπέ εκμυστηρεύτηκε τον στόχο του να κερδίσει μια μέρα το σπουδαίο αυτό βραβείο.

«Όλα εξαρτώνται από τους στόχους της καριέρας σου, αλλά φυσικά για μένα, είναι ο στόχος να κερδίσεις ένα ή περισσότερα, παραδέχτηκε. Υπάρχει μια διαδικασία για να φτάσεις σε αυτό και νομίζω ότι είμαι στο σωστό δρόμο», ανέφερε χαρακτηριστικά στην κάμερα του «La Chaine L'Equipe».

Η λέξη «διαδικασία» χαρακτηρίστηκε «μυστηριώδης» από τα ΜΜΕ της Μαδρίτης, την οποία τη βλέπουν ως αναφορά στο μέλλον του Μπαπέ. Η «AS» υποθέτει ότι αυτή η «διαδικασία» συνεπάγεται με αναχώρηση από τη γαλλική πρωτεύουσα για να ενταχθεί σε αυτήν της Ισπανίας το επόμενο καλοκαίρι.

Η Ρεάλ πάντως συνεχίζει να βρίσκεται στη μάχη για να υπογράψει τον παγκόσμιο πρωταθλητή του 2018 μετά από δύο αποτυχημένες προσπάθειες στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου το περασμένο καλοκαίρι. Οπως αναφέρει μάλιστα, το εν λόγω δημοσίευμα ο Μπαπέ γνωρίζει ότι με την μεταγραφή του στους «μερένγκες» αυξάνει τις πιθανότητές του να κερδίσει το βραβείο της Χρυσής Μπάλας.

Υπενθυμίζεται πάντως ότι ο 22χρονος επιθετικός τερμάτισε στην ένατη θέση της βαθμολογίας, για πρώτη φορά στην καριέρα του τόσο χαμηλά με αποτέλεσμα να δυσανασχετήσει.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα