Η Λυών ζητά «παραδειγματικές κυρώσεις» στον οπαδό της μετά την επίθεση στον Παγιέ

Newsroom
Η Λυών ζητά «παραδειγματικές κυρώσεις» στον οπαδό της μετά την επίθεση στον Παγιέ

bet365

Η Λυών καταδίκασε την επίθεση στον Ντιμιτρί Παγέ κατά τη διάρκεια του αγώνα της 14ης αγωνιστικής της Ligue 1 και ζήτησε παραδειγματικές κυρώσεις κατά του οπαδού που πέταξε το μπουκάλι στον διεθνή επιθετικό της Μαρσέιγ.

Μόλις στο 2ο λεπτό του ντέρμπι ανάμεσα σε Λυών και Μαρσέιγ, ο Παγιέ δέχθηκε ένα μπουκάλι στο κεφάλι από οπαδούς των γηπεδούχων με το ματς να μην ολοκληρώνεται τελικά ποτέ. Ο ανεγκέφαλος οπαδός συνελήφθη και οι «λιονέ» καταδίκασαν απερίφραστα την ενέργειά του ζητώντας την παραδειγματική του τιμωρία.

Η OL δήλωσε ότι «θέλει οι ποινικές και διοικητικές κυρώσεις να είναι παραδειγματικές» και τόνισε πως ο σύλλογος σκοπεύει να αποβάλει εφ' όρου ζωής των οπαδό που με την απαράδεκτη ενέργεια προκάλεσε τον τραυματισμό του Παγιέ και εν τέλει την οριστική διακοπή της αναμέτρησης.

«Ο σύλλογος σκοπεύει να αποβάλει εφ' όρου ζωής των οπαδών εάν η Λίγκα και τα δικαστήρια του το επιτρέψουν», ανέφεραν συγκεκριμένα σε δελτίο Τύπου που δημοσιεύτηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας. Η ομάδα και ο πρόεδρός της θα συμμετάσχουν σε όλες τις αναλύσεις και τις διεργασίες ώστε αυτού του είδους η επιθετικότητα να μην επαναληφθεί ποτέ και «να επιτρέψει στο ποδόσφαιρό μας να διεξάγεται σε συνθήκες ασφάλειας».

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα