Παρί: Οπαδοί δεν θέλουν τον Νεϊμάρ στη βασική ενδεκάδα

Παρί: Οπαδοί δεν θέλουν τον Νεϊμάρ στη βασική ενδεκάδα

Κώστας Τόπας
Παρί: Οπαδοί δεν θέλουν τον Νεϊμάρ στη βασική ενδεκάδα

bet365

Μεγάλη μερίδα οπαδών της Παρί, δεν θέλει να βλέπει τον Νεϊμάρ να ξεκινάει στο βασικό σχήμα της ομάδας μιας και θεωρούν ότι ο Βραζιλιάνος δεν προσφέρει τα αναμενόμενα.

Η εκπληκτική Ρεν φρέναρε την Παρί (2-0) των σταρ Μέσι, Μπαπέ, Νεϊμάρ, Ντι Μαρία που γκέλαραν μετά από οκτώ συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα. Η εμφάνιση των Παριζιάνων, ήταν αποκαρδιωτική, καθώς ολοκλήρωσαν το ματς, χωρίς τελική στην αντίπαλη εστία.

Οι οπαδοί της Παρί σαφέστατα, ήταν απογοητευμένοι με την εικόνα που παρουσίασε το συγκρότημα του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, ενώ μερικοί εξ αυτών τα έβαλαν και με τον Νείμάρ, ο οποίος πέρασε απαρατήρητος στον αγώνα με τη Νις.

Συγκεκριμένα, μια δημοσκόπηση της «L'Equipe» αποκαλύπτει ότι μια μεγάλη πλειοψηφία των φίλων της Παρί, το 67%, πιστεύει ότι ο 29χρονος επιθετικός δεν αξίζει να έχει θέση στο βασικό σχήμα, ενώ μόλις το 28% θεωρεί πως ο Νεϊμάρ πρέπει να έχει φανέλα βασικού.

Πάντως η σεζόν δεν έχει ξεκινήσει με τον καλύτερο τρόπο για τον Βραζιλιάνο άσο, καθώς στα επτά παιχνίδια που έχει αγωνιστεί σε όλες τις διοργανώσεις, μετράει μόλις 1 γκολ και 2 ασίστ.

ν

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα