Παρί: Πάει για Χάαλαντ ή Λεβαντόφσκι αν αποχωρήσει ο Μπαπέ

Κώστας Τόπας
Παρί: Πάει για Χάαλαντ ή Λεβαντόφσκι αν αποχωρήσει ο Μπαπέ

bet365

Η Παρί Σεν Ζερμέν έχει ήδη στο τραπέζι της δύο εναλλακτικές λύσεις σε περίπτωση που δεν καταφέρει να διατηρήσει στο ρόστερ της τον Κιλιάν Μπαπέ.

Ο νεαρός Γάλλος αστέρας φαίνεται πως εξετάζει την άμεση αποχώρησή του από την Παρί Σεν Ζερμέν, με την Ρεάλ να καραδοκεί για την απόκτησή του.

Μάλιστα, οι Μαδριλένοι σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα κινήθηκαν για την απόκτηση του 22χρονου επιθετικού, καταθέτοντας πρόταση 160 εκατομμυρίων ευρώ, η οποία όμως απορρίφθηκε από τους Παριζιάνους. Η ομάδα του Φλορεντίνο Πέρεθ όμως δεν σκοπεύει να παραιτηθεί από την υπόθεση, γι' αυτό και ετοιμάζεται να χτυπήσει και πάλι την πόρτα της Παρί, προσφέροντας μέχρι και 200 εκατομμύρια ευρώ!

Σε περίπτωση που πραγματοποιηθεί το εν λόγω σενάριο, η Παρί θα χάσει ένα από τα μεγάλα αστέρια που διαθέτει στο ρόστερ της. Ωστόσο, δεν πρόκειται να μείνει με σταυρωμένα χέρια και θα προσπαθήσει να καλύψει άμεσα το κενό που θα αφήσει ο Μπαπέ στην επίθεση.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Le10sport» ο Νασέρ Αλ Κελαϊφί έχει ήδη δύο ποδοσφαιριστές στη λίστα του, σε περίπτωση που ο Μπαπέ αποχωρήσει. Ο λόγος για τους Έρλινγκ Χάαλαντ και Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι.

Πριν από μερικές ημέρες ο Πολωνός στράικερ ζήτησε να αποχωρήσει από την Μπάγερν Μονάχου, ενώ μάλιστα και ο ατζέντης του Πίνι Ζαχάβι φέρεται να ταξίδεψε πρόσφατα στο Παρίσι, προκειμένου να συζητήσει το ενδεχόμενο μεταγραφής του Λεβαντόφσκι στην Παρί.

Από την άλλη ο Νορβηγός επιθετικός της Ντόρτμουντ, ο οποίος αποτελεί διακαή πόθο του Νασέρ Αλ Κελαϊφί, έχει μια ειδική ρήτρα στο συμβόλαιο του με τους Βεστφαλούς, η οποία του επιτρέπει από την 1η Ιανουαρίου 2022, να αποχωρήσει από τον γερμανικό σύλλογο έναντι 75 εκατομμυρίων ευρώ. Χρήματα τα οποία είναι διατεθειμένη η διοίκηση των Παριζιάνων να δαπανήσουν για να καλύψουν το κενό του Μπαπέ.

Μένει να δούμε αν τελικά ο Κιλιάν Μπαπέ μετακομίσει στη Μαδρίτη για λογαριασμό των «μερένγκες» κι αν η Παρί Σεν Ζερμέν κινηθεί τελικά για την απόκτηση του Έρλινγκ Χάαλαντ ή του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα