RMC: «Έτοιμη η Παρί για την πώληση Μπαπέ, πρόταση από ομάδα της Premier League»

RMC: «Έτοιμη η Παρί για την πώληση Μπαπέ, πρόταση από ομάδα της Premier League»

bet365

Ο Κιλιάν Μπαπέ απέρριψε νέα πρόταση ανανέωσης και η Παρί Σεν Ζερμέν προετοιμάζεται για την πώλησή του στο φετινό παζάρι, με τη Ρεάλ να παραμένει το πρώτο φαβορί αλλά τη μοναδική επίσημη πρόταση να έχει κατατεθεί από κλαμπ της Premier League σύμφωνα με το «RMC».

Το έργο της συνύπαρξης των Μέσι-Νεϊμάρ-Κιλιάν Μπαπέ ίσως να μην παίξει ποτέ στις οθόνες και η «Dream Team» της Παρί Σεν Ζερμέν να χάσει ένα από τα μεγάλα αστέρια της πριν την παρακολουθήσουμε πλήρη στο χορτάρι. Κι αυτό διότι όπως αναφέρει το «RMC», ο Γάλλος επιθετικός δεν έχει καμία πρόθεση να ανανεώσει, απέρριψε νέα πρόταση με αυξημένες απολαβές (ακόμη όμως χαμηλότερες από αυτές των Μέσι-Νεϊμάρ), γεγονός που οδηγεί τη διοίκηση των Παριζιάνων να... προετοιμάζεται για την πώλησή του ακόμη και μέχρι το τέλος της τρέχουσας μεταγραφικής περιοδου!

Σύμφωνα με το γαλλικό ρεπορτάζ, το πρώτο που επιβεβαιώνει ποτέ την πρόθεση της Παρί να παραχωρήσει τον 22χρονο, η Ρεάλ Μαδρίτης παραμένει το φαβορί για να τον αποκτήσει. Για να συμβεί αυτό, όμως, υπάρχουν δύο προϋποθέσεις: να καταθέσει πρόταση μέσα στην επόμενη εβδομάδα, η οποία να ικανοποιήσει κιόλας τη διοίκηση της Παρί. Η επιθυμία του Μπαπέ να συνεχίσει την καριέρα του στη Βασίλισσα είναι δεδομένη, κάτι που λογικά θα συμβεί αν παραμείνει και τη φετινή σεζόν στο Παρίσι κι έπειτα συμφωνήσει στους Μερένγκες ως ελεύθερος.

Με τις νέες συνθήκες που προκύπτουν, όμως, μετά την άρνησή του σε πρόταση ανανέωσης για 5+1 χρόνια, οι Παριζιάνοι φέρονται διατεθειμένοι να τον πουλήσουν από φέτος, για να εισπράξουν αντίτιμο και να μη χάσουν για το τίποτα τον ακριβότερο ποδοσφαιριστή του πλανήτη.

Την ίδια στιγμή, πάντως, η μοναδική ομάδα, όπως αναφέρει το «RMC», που έχει κάνει επίσημη κρούση για τον Κιλιάν Μπαπέ είναι από την Premier League! Δίχως να έχει εξακριβωθεί το όνομά της, αν και στο παρελθόν έχουν συνδεθεί με τον Γάλλο οι Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Μάλιστα, το γαλλικό Μέσο το πήγε ένα βήμα παρακάτω και γράφει πως αν όντως αποχωρήσει ο Μπαπέ, ο διάδοχός του θα είναι ο Ριτσάρλισον από την Έβερτον, με... συστατική επιστολή από τον συμπατριώτη και συμπαίκτη του στην εθνική Βραζιλίας, Νεϊμάρ!

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα