Ρεάλ: Περιμένει τον Γενάρη για να αποκτήσει τον Μπαπέ ελεύθερο

Κώστας Τόπας
Ρεάλ: Περιμένει τον Γενάρη για να αποκτήσει τον Μπαπέ ελεύθερο

bet365

Η Ρεάλ θα περιμένει την 1η Ιανουαρίου για να υπογράψει με προσύμφωνο με τον Κιλιάν Μπαπέ, όταν τελειώσει το συμβόλαιό του του με την Παρί Σεν Ζερμέν στα τέλη Ιουνίου του 2022.

Ο Κιλιάν Μπαπέ συνεχίζει να σκοράρει με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν. Ηδη στα τρία παιχνίδια που έχουν δώσει οι Παριζιάνοι έως τώρα στο πρωτάθλημα, μετράει 1 γκολ και 2 ασίστ.

Παρ' όλα αυτά ο 22χρονος Γάλλος επιθετικός δεν σταματάει να σκέφτεται το μέλλον του. Μπορεί πρόσφατα να ενημέρωσε τους συμπαίκτες του στα αποδυτήρια, ότι θα παραμείνει στην ομάδα και ότι θα εκπληρώσει το συμβόλαιό του μέχρι τον Ιούνιο του 2022, αλλά οι φήμες περί αποχώρησής του για λογαριασμό της Ρεάλ φουντώνουν όλο και πιο πολύ.

Οι Μαδριλένοι, εκτός από τον Νταβίντ Αλάμπα τον οποίο απέκτησαν ελεύθερο από την Μπάγερν δεν προχώρησαν σε άλλη μεταγραφή. Κι αυτό διότι τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο σύλλογος, δεν επέτρεψαν στον Φλορεντίνο Πέρεθ να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη για ενίσχυση του ρόστερ.

Παρ' όλα αυτά, σύμφωνα με το «Le Parisien», οι «μερένγκες» έχουν ξεκινήσει τα πλάνα τους για τον σχεδιασμό της επόμενης σεζόν και ειδικά για την απόκτηση του Κιλιάν Μπαπέ. Οπως αναφέρει το γαλλικό δημοσίευμα, η Ρεάλ δεν έχει κάνει ακόμα την κίνησή της για τον Γάλλο αστέρα, διότι γνωρίζει πως πρόθεση του παίκτη είναι να παραμείνει κι αυτή τη σεζόν στην ομάδα του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο.

Ωστόσο, θα περιμένει την 1η Ιανουαρίου για να υπογράψει προσύμφωνο με τον Κιλιάν Μπαπέ και όταν τελειώσει το συμβόλαιό του του με την Παρί Σεν Ζερμέν στα τέλη Ιουνίου του 2022, να τον κάνει δικό της ελεύθερο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα