Μέσι: Η Παρί προτείνει το νούμερο 30 στον Αργεντινό (vid)

Μέσι: Η Παρί προτείνει το νούμερο 30 στον Αργεντινό (vid)

Βασίλης Τεμπέλης
Μέσι: Η Παρί προτείνει το νούμερο 30 στον Αργεντινό (vid)

bet365

Ο Λιονέλ Μέσι αρνήθηκε να πάρει το «10» που του παραχώρησε ο «κολλητός» του Νεϊμάρ και σύμφωνα με τη Marca η Παρί Σεν-Ζερμέν προσφέρει στον Αργεντινό το «30», με το οποίο έκανε το επίσημο ντεμπούτο του στην Μπαρτσελόνα.

Μπορεί ακόμη να υπάρχει μπέρδεμα με το ταξίδι του Λιονέλ Μέσι για το Παρίσι - γαλλικά και ισπανικά media θεωρούν ότι ο Αργεντινός δεν θα μπει στο αεροπλάνο τη Δευτέρα (9/8) - αλλά η μετακίνησή του στην Παρί Σεν-Ζερμέν θεωρείται... δεδομένη.

Ο «κολλητός» του Μέσι από την εποχή που ήταν συμπαίκτες στην Μπαρτσελόνα, Νεϊμάρ, του παραχώρησε το «10», αλλά ο Pulga αρνήθηκε παρά την ευγενική κίνηση του Βραζιλιάνου.

Σύμφωνα με τη Marca, το πιο πιθανό είναι ο 34χρονος να φορά τη φανέλα της ομάδας της γαλλικής πρωτεύουσας με τον αριθμό 30 στην πλάτη. Με αυτόν έκανε το επίσημο ντεμπούτο του με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα στις 16 Οκτωβρίου 2004 κόντρα στην Εσπανιόλ, όταν πέρασε σε ηλικία 17 ετών, 3 μηνών και 22 ημερών στη θέση του Ντέκο στο 82ο λεπτό.

Στην εξίσωση μπαίνει και το «19», το οποίο εξετάζουν ως εναλλακτική η πλευρά του Λιονέλ Μέσι σε συνεννόηση με εκείνη της Παρί Σεν-Ζερμέν.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα