Τρουά - Παρί Σεν-Ζερμέν 1-2: Με το «δεξί», ανατροπή και περιμένοντας τον Μέσι (vids)

Βασίλης Τεμπέλης
Τρουά - Παρί Σεν-Ζερμέν 1-2: Με το «δεξί», ανατροπή και περιμένοντας τον Μέσι (vids)

bet365

Η Παρί που κινείται στο ρυθμό του Λιονέλ Μέσι ξεκίνησε με το «δεξί» το γαλλικό πρωτάθλημα, περνώντας με ανατροπή (1-2) από την έδρα της Τρουά.

Όλοι στην Παρί Σεν-Ζερμέν κινούνται στο ρυθμό του Λιονέλ Μέσι. Οι δικηγόροι του 34χρονου Αργεντινού, μάλιστα, βρίσκονται στο Παρίσι για να διευθετήσουν τη γραφειοκρατική διαδικασία που υπάρχει σε κάθε μεταγραφή και διεκπεραιώσουν τη μετακίνησή του στην ομάδα της γαλλικής πρωτεύουσας.

Η Παρί, όμως, είχε και ματς το βράδυ του Σαββάτου (7/8). Μια εβδομάδα μετά τη «σφαλιάρα» από τη Λιλ στο Τελ Αβίβ και την απώλεια του γαλλικού Super Cup, ρίχτηκε στη μάχη του γαλλικού πρωταθλήματος.

Φιλοξενήθηκε από τη νεοφώτιστη, Τρουά. Με πολλές απουσίες - εκτός οι Σέρχιο Ράμος, Νεϊμάρ, Ντοναρούμα, Μαρκίνιος, Ντι Μαρία, Βεράτι, Παρέδες και Μπερνάτ - βρέθηκε από νωρίς να κυνηγά το σκορ.

Ο Ουάλιντ Ελ Χάζαμ άνοιξε το σκορ με σκαστή κεφαλιά για τους γηπεδούχους στο 9'. Η Παρί, ωστόσο, κατάφερε να φτάσει στην ανατροπή και τη νίκη με δύο γκολ σε δύο λεπτά.

Ο Ασράφ Χακίμι - μεταγραφικό απόκτημα της τρέχουσας περιόδου - ισοφάρισε στο 19' και ο Μάουρο Ικάρντι στο 21' έδωσε το προβάδισμα στην Παρί, διαμορφώνοντας το τελικό όπως αποδείχθηκε σκορ.

Ο Κιλιάν Μπαπέ δεν βρήκε δίχτυα - είχε ασίστ στο γκολ του Αργεντινού - αλλά περιμένει τον Νεϊμάρ και τον... Μέσι για μια άπαιχτη τριάδα.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα