Βαϊνάλντουμ: «Ηταν δύσκολο να απορρίψω την Μπαρτσελόνα»

Βαϊνάλντουμ: «Ηταν δύσκολο να απορρίψω την Μπαρτσελόνα»

Κώστας Τόπας
Βαϊνάλντουμ: «Ηταν δύσκολο να απορρίψω την Μπαρτσελόνα»

bet365

Για την μεταγραφή του στην Παρί Σεν Ζερμέν, αλλά για την αρνητική απάντηση που έδωσε στην Μπαρτσελόνα, μίλησε ο Τζίνι Βαϊνάλντουμ

Ο Τζίνι Βαϊνάλντουμ βρίσκεται μαζί με την υπόλοιπη αποστολή της εθνικής Ολλανδίας για το Euro 2020, ωστόσο πριν ενσωματωθεί με τους «Ορανιέ» φρόντισε να διασφαλίσει το μέλλον του.

Ο 30χρονος πρώην μέσος της Λίβερπουλ, βρέθηκε μια «ανάσα» από την Μπαρτσελόνα αλλά το εξαιρετικό συμβόλαιο που του πρόσφερε η Παρί Σεν Ζερμέν ήταν αρκετό για να γίνει κάτοικος Παρισιού.

Οι Παριζιάνοι κινήθηκαν πιο γρήγορα και πιο αποτελεσματικά από τους «μπλαουγκράνα» κι έτσι κατάφεραν να τον κάνουν δικό τους με συμβόλαιο που θα έχει ισχύ ως το καλοκαίρι του 2024. Ετσι αυτό θα κάνει τον Βαϊνάλντουμ πλουσιότερο κατά 10 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο.

Σε δηλώσεις του ο έμπειρος άσος μίλησε για το πόσο δύσκολο ήταν να απορρίψει την Μπαρτσελόνα, τονίζοντας ωστόσο ότι η ομάδα του Νασέρ Ελ Κελαϊφί ήταν πιο γρήγορη στις διαπραγματεύσεις.

«Περάσαμε πάρα πολλές εβδομάδες διαπραγματεύσεων με την Μπαρτσελόνα. Ηταν από τα πρώτα κλαμπ που εκδήλωσαν ενδιαφέρον για μένα. Η Παρί Σεν Ζερμέν όμως ήταν πιο γρήγορα και πιο αποφασιστική με αποτέλεσμα να με πείσει αμέσως. Ηταν μια δύσκολη απόφαση. Είναι δύο υπέροχες ομάδες και εύχομαι να μπορούσα να αγωνιστώ και για τις δύο εξίσου. Είμαι χαρούμενος όμως με την επιλογή που έκανα», ανέφερε χαρακτηριστικά στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης με την Ουκρανία την Κυριακή (13/06, 22:00).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα