Λεονάρντο: «Καλά κάναμε και απολύσαμε τον Τούχελ»

Κώστας Τόπας
Λεονάρντο: «Καλά κάναμε και απολύσαμε τον Τούχελ»

bet365

Καθόλου μετανιωμένος δεν μοιάζει ο τεχνικός διευθυντής της Παρί Σεν Ζερμέν, Λεονάρντο για την απόλυση του Τόμας Τούχελ από τον πάγκο της ομάδας του.

Τον περασμένο Δεκέμβρη, ο Τόμας Τούχελ ενημερώθηκε από την διοίκηση πως το έργο του στην Παρί ολοκληρώθηκε. Ωστόσο, αυτό δεν τον εμπόδισε από το να βρει σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα, τον επόμενο σταθμό στην προπονητική του καριέρα.

Λίγους μήνες πριν η Τσέλσι, αφότου απέλυσε τον Φρανκ Λάμπαρντ, προσέλαβε τον Τόμας Τούχελ. Οι άνθρωποι των «μπλε» μόνο ευχαριστημένοι και ικανοποιημένοι μπορούν να αισθάνονται σήμερα για την επιλογή τους να δώσουν τα κλειδιά της ομάδας στον Γερμανό τεχνικό.

Ο 47χρονος προπονητής κατάφερε να οδηγήσει την Τσέλσι στο Champions League της επόμενης χρονιάς αλλά παράλληλα να κερδίσει και την κούπα με τα μεγάλα «αυτιά» τη φετινή σεζόν.

Η πρόοδος του Τούχελ δεν φαίνεται πως πείραξε και ιδιαίτερα τον τεχνικό διευθυντή της Παρί, Λεονάρντο, ο οποίος σε δηλώσεις του εξέφρασε την χαρά του για την διάκριση του άλλοτε προπονητή των Παριζιάνων.

Ωστόσο, φρόντισε να ξεκαθαρίσει πως ακόμα και σήμερα δεν έχει μετανιώσει για την απόφασή του να τον απομακρύνει από την τεχνική ηγεσία των Παριζιάνων.

«Η Παρί πήρε μια σωστή απόφαση με την απομάκρυνση του Τούχελ. Καλά κάναμε. Κάποια πράγματα σε έναν σύλλογο κάνουν τον κύκλο τους. Είμαι χαρούμενος που κατέκτησε το Champions League, συμβαίνουν αυτά στο ποδόσφαιρο», ανέφερε σε δηλώσεις του στο «Canal+», ο Λεονάρντο.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα