Τούχελ - Τσέλσι: Επίσημο το deal ως το 2022 (pic)

Τούχελ - Τσέλσι: Επίσημο το deal ως το 2022 (pic)

Gazzetta team
Τούχελ - Τσέλσι: Επίσημο το deal ως το 2022 (pic)

bet365

Ο Τόμας Τούχελ είναι με κάθε επισημότητα ο διάδοχος του Φρανκ Λάμπαρντ στην Τσέλσι, υπογράφοντας συμβόλαιο 18μηνης διάρκειας με τους Λονδρέζους.

Η εποχή Φρανκ Λάμπαρντ ολοκληρώθηκε μετά από ενάμιση χρόνο και αυτή του Τόμας Τούχελ ξεκινά κι επίσημα στην Τσέλσι, για το ίδιο χρονικό διάστημα. Όπως αναμενόταν τα τελευταία 24ωρα, ο Γερμανός τεχνικός είναι ο νέος προπονητής των Μπλε, υπογράφοντας συμβόλαιο διάρκειας μέχρι το καλοκαίρι του 2022 και, μάλιστα, αναμένεται να καθίσει στον πάγκο για το κρίσιμο ματς με τη Γουλβς την Τετάρτη (27/1).

Ο 47χρονος coach, έτσι, βρίσκει ομάδα λιγότερο από έναν μήνα μετά την απόλυσή του από την Παρί Σεν Ζερμέν και θα συναντήσει δύο παλιούς γνώριμους, τον Κρίστιαν Πούλισικ από τη Ντόρτμουντ και τον Τιάγκο Σίλβα από το διάστημα που βρισκόταν στους Παριζιάνους.

Μάλιστα, στις πρώτες του δηλώσεις μετά την πρόσληψή του, ο Τούχελ δεν παρέλειψε να αναγνωρίσει το έργο του προκατόχου του, εκφράζοντας τον σεβασμό για όσα άφησε στον σύλλογο:

«Θέλω να ευχαριστήσω την Τσέλσι για την εμπιστοσύνη που έδειξε σε μένα και το επιτελείο μου. Άπαντες σεβόμαστε τη δουλειά του Φρανκ Λάμπαρντ και την κληρονομιά που άφησε στην Τσέλσι. Ταυτόχρονα, ανυπομονώ να συναντήσω την νέα μου ομάδα και να ανταγωνιστώ στο πιο ενθουσιώδες πρωτάθλημα του κόσμου. Είμαι ευγνώμων να είμαι μέλος της οικογένειας της Τσέλσι. Νιώθω υπέροχα», δήλωσε συγκεκριμένα.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα