Στη Βαρκελώνη για ιατρικά ο Αγουέρο (pic)

Στη Βαρκελώνη για ιατρικά ο Αγουέρο (pic)

Κώστας Τόπας
Στη Βαρκελώνη για ιατρικά ο Αγουέρο (pic)

bet365

Ο Σέρχιο Αγουέρο ξεκίνησε το ταξίδι του για τη Βαρκελώνη, όπου εκεί θα συναντηθεί με τους ανθρώπους της Μπαρτσελόνα για να υπογράψει συμβόλαιο με τους «μπλαουγκράνα».

Ο Αργεντινός επιθετικός αφήνει πίσω του τον χαμένο τελικό του Champions League. Το ματς με την Τσέλσι ήταν και το τελευταίο του παιχνίδι ως ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Σίτι, καθώς μετά από 260 γκολ και 73 ασίστ σε 390 εμφανίσεις, όντας ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία του συλλόγου, λέει... αντίο στους «πολίτες».

Πλέον, ο Σέρχιο Αγουέρο ετοιμάζεται για νέες προκλήσεις στην καριέρα του, καθώς τα έχει βρει σε όλα με την ομάδα του πολύ καλού του φίλου, Λιονέλ Μέσι, Μπαρτσελόνα. Σήμερα (30/05) μάλιστα ο Αργεντινός φορ θα ταξιδέψει στη Βαρκελώνη, προκειμένου οριστικοποιήσει την συμφωνία, να περάσει ιατρικά και στη συνέχεια να υπογράψει συμβόλαιο διετούς διάρκειας, με τις ετήσιες απολαβές του να αγγίζουν τα 5 εκατ. ευρώ.

Υπενθυμίζεται ότι οι «μπλαουγκράνα» έχουν ήδη κλείσει και τον κεντρικό αμυντικό, Έρικ Γκαρθία της Μάντσεστερ Σίτι αλλά και τον Τζίνι Βαϊνάλντουμ, ο οποίος θα ανακοινωθεί σε λίγες ημέρες.

Διαβάστε επίσης:

 

LA LIGA Τελευταία Νέα