Ρεάλ - Μπαρτσελόνα: Οι μπλαουγκράνα ανεβάζουν το θερμόμετρο για το Clásico με αφίσα σε στυλ Λαπόρτα! (pic)

Gazzetta team
Ρεάλ - Μπαρτσελόνα: Οι μπλαουγκράνα ανεβάζουν το θερμόμετρο για το Clásico με αφίσα σε στυλ Λαπόρτα! (pic)

bet365

Η Μπαρτσελόνα «ανεβάζει το θερμόμετρο» ενόψει του εκτός έδρας Clásico με τη Ρεάλ (10/4, 22:00) δημοσιεύοντας στα social media μονταρισμένη εικόνα με γιγαντιαία αφίσα των Πέδρι, Ντε Γιονγκ κοντά στο «Μπερναμπέου» στο στυλ του αντίστοιχου του Τζουάν Λαπόρτα για την προεκλογική του εκστρατεία.

Ο Τζουάν Λαπόρτα επέλεξε στα μέσα Δεκεμβρίου να προμοτάρει την προεκλογική του εκστρατεία με μία γιγαντιαία αφίσα σε κτίριο της Μαδρίτης κοντά στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου».

Ο 58χρονος επέλεξε αυτόν τον συμβολικό τρόπο με την ιδιαίτερη σημειολογία καθώς είχε περίοπτη θέση κοντά στη φυσική έδρα (γίνονται εργασίες ανακατασκευής) της μεγάλης αντιπάλου της Μπαρτσελόνα, Ρεάλ.

Ο Λαπόρτα εδώ και λίγες εβδομάδες είναι και πάλι πρόεδρος (στη δεύτερη θητεία του), το Clásico έρχεται στο «Αλφρέδο Ντι Στέφανο» (10/4, 22:00), η μάχη τίτλου έχει «ανάψει» για τα καλά μετά την ήττα της Ατλέτικο στη Σεβίλλη και οι «μπλαουγκράνα» αποφάσισαν την επομένη της αγχωτικής τους νίκης επί της Βαγιαδολίδ να... ανεβάσουν το θερμόμετρο.

Δημοσίευσαν στον επίσημο λογαριασμό τους στα social media μονταρισμένη φωτογραφία και τους Πέδρι, Φρένκι ντε Γιονγκ, να ποζάρουν σε στυλ Λαπόρτα στο ίδιο κτίριο, στην ίδια τοποθεσία.

«Με όρεξη για το Clásico», αναγράφεται στη μεγάλη αφίσα. Το μυαλό της Ρεάλ είναι στον πρώτο προημιτελικό του Champions League με τη Λίβερπουλ (6/4, 22:00) αλλά από την Τετάρτη κι έπειτα όλα κυλούν σε ρυθμούς ντέρμπι!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

LA LIGA Τελευταία Νέα