Σεβίλλη - Ατλέτικο 1-0: Η μάχη τίτλου πήρε φωτιά! (vid)

Gazzetta team
Σεβίλλη - Ατλέτικο 1-0: Η μάχη τίτλου πήρε φωτιά! (vid)

bet365

Η Ατλέτικο γνώρισε την ήττα (1-0) στη Σεβίλλη από το γκολ του Ακούνια και η κορυφή στην Primera παίρνει φωτιά, καθώς αν η Μπαρτσελόνα νικήσει τη Βαγιαδολίδ θα πλησιάσει στο βαθμό τους «ροχιμπλάνκος». Στο -3 η Ρεάλ με το clasico να ακολουθεί (10/4, 22:00).

«Φωτιά» στην κορυφή του ισπανικού πρωταθλήματος! Η Σεβίλλη νίκησε 1-0 την Ατλέτικο στο «Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν» το βράδυ της Κυριακής (4/4) και η μάχη για την κατάκτηση του τίτλου στην Primera βρίσκεται στην κόψη του ξυραφιού!

Οι ροχιμπλάνκος συνεχίζουν στην κορυφή στο +3 από τη Ρεάλ και το +4 από την Μπαρτσελόνα. Αν οι μπλαουγκράνα όμως νικήσουν το βράδυ της Δευτέρας (5/4, 22:00) τη Βαγιαδολίδ τότε θα μειώσουν στον ένα βαθμό (σε ίδιο αριθμό αγώνων από την Ατλέτι) από την κορυφή της La Liga. Κι όλα αυτά καθώς την επόμενη αγωνιστική υπάρχει το clasico ανάμεσα σε Ρεάλ και Μπαρτσελόνα στο «Αλφρέδο ντι Στέφανο» (10/4, 22:00).

Οι «νερβιονένσες» μπήκαν δυνατά και είχαν την ευκαιρία ν' ανοίξουν το σκορ στο όγδοο λεπτό. Ο Λούκας Οκάμπος εκτέλεσε το πέναλτι, αλλά ο Γιαν Όμπλακ απέκρουσε (απόκρουση πέναλτι σε δεύτερο σερί ματς μετά από εκείνο κόντρα στην Αλαβές) και κράτησε το 0-0. Η ομάδα της Μαδρίτης δυσκολευόταν κι αυτό φαινόταν και στα νεύρα που έβγαζαν οι παίκτες της, όπως η αψιμαχία του Σουάρες με τον Ακούνια.

Ο Λοπετέγκι άλλαξε τον επιθετικό του, πέρασε τον Εν-Νεσίρι στη θέση του Ντε Γιονγκ αντιλαμβανόμενος ότι μπορεί να πάρει τη νίκη και να μη βολευτεί μόνο με το βαθμό. Στο 70ό λεπτό ο Χεσούς Νάβας βγήκε από δεξιά μετά από την κάθετη του Σούσο, έβγαλε τη σέντρα και ο Ακούνια με ωραία κεφαλιά νίκησε τον Σλοβένο και άνοιξε το σκορ για τους Ανδαλουσιάνους.

Η Ατλέτικο έφτασε κοντά στην ισοφάριση στο 73ο λεπτό, αλλά ο Μάριο Ερμόσο από το κέντρο της σεβιγιάνικης άμυνας αστόχησε χαρακτηριστικά. Στο 90+1' οι φιλοξενούμενοι έχασαν την ευκαιρία να φύγουν από τη Νερβιόν με το βαθμό. Ο Σουάρες έβγαλε στον Κορέα, ο Αργεντινός έπιασε το σουτ, αλλά ο Μπόνο απομάκρυνε!

ΣΕΒΙΛΛΗ (Λοπετέγκι): Μπόνο, Νάβας, Κουντέ, Ντιέγκο Κάρλος, Ακούνια, Χορδάν (87' Γκούντελι), Φερνάντο, Ράκιτιτς, Σούσο (77' Πάπου Γκόμες), Ντε Γιόνγκ (63' EνΝεσίρι), Οκάμπος (87' Βάσκες).

ΑΤΛΕΤΙΚΟ (Σιμεόνε): Όμπλακ, Τρίπιερ, Χιμένες, Φελίπε, Ερμόσο (74' Ερέρα), Λόντι (34' Κορέα), Κόκε, Σαούλ, Γιορέντε, Λεμάρ (74' Κοντογκμπιά), Σουάρες.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα