Μέσι: «Τιμή μου το ρεκόρ με την Μπαρτσελόνα» (pic & vid)

Μέσι: «Τιμή μου το ρεκόρ με την Μπαρτσελόνα» (pic & vid)

Κώστας Τόπας
Μέσι: «Τιμή μου το ρεκόρ με την Μπαρτσελόνα» (pic & vid)

bet365

Ο Λιονέλ Μέσι χαρακτήρισε τιμή το γεγονός ότι ισοφάρισε το ρεκόρ συμμετοχών του Τσάβι με την Μπαρτσελόνα.

Η Μπαρτσελόνα κατέκτησε τους τρεις βαθμούς, καθώς επικράτησε με 4-1 της Ουέσκα. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Λιονέλ Μέσι, ο οποίος ισοφάρισε το ρεκόρ συμμετοχών του Τσάβι με την Μπαρτσελόνα, φτάνοντας τα 767 παιχνίδια.

Το ρεκόρ αναμένεται να το καταρρίψει, όταν η ομάδα του επισκεφτεί τη Ρεάλ Σοσιεδάδ την επόμενη Κυριακή. Ο Αργεντινός αστέρας εμφανίστηκε χαρούμενος μετά από αυτό το επίτευγμα και χαρακτήρισε τιμή το γεγονός ότι έφτασε σε ρεκόρ αγώνων με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα ισοφαρίζοντας τον Τσάβι.

Ο Λιονέλ Μέσι κατέχει επίσης τα ρεκόρ των «μπλαουγκράνα», για τις περισσότερες ασίστ (290), τα περισσ​ότερα χατ-τρικ (48) και τα περισσότερα γκολ σε μία σεζόν (73 το 2011-12), ενώ μεταξύ άλλων, το 2014 έγινε ο κορυφαίος σκόρερ όλων των εποχών στη La Liga. Επίσης, έχει κατακτήσει κι έξι φορές τη «Χρυσή Μπάλα».

«Είναι μεγάλη τιμή να φτάσω σε αυτόν τον αριθμό παιχνιδιών με την Μπαρτσελόνα. Ευχαριστώ όλους τους συμπαίκτες μου που με συνόδευσαν αυτά τα χρόνια, και την οικογένεια και τους φίλους μου, που ήταν πάντα στο πλευρό μου», ήταν το μήνυμά του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Διαβάστε επίσης:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα