Μπαρτσελόνα – Ουέσκα: Ο Μέσι σκόραρε με νέα «τηλεκατευθυνόμενη» γκολάρα (vid)

Gazzetta team
Μπαρτσελόνα – Ουέσκα: Ο Μέσι σκόραρε με νέα «τηλεκατευθυνόμενη» γκολάρα (vid)

bet365

Στη βραδιά που αγγίζει τον «ουρανό» στο πάνθεον της Μπαρτσελόνα, ο Λιονέλ Μέσι χρειάστηκε μόλις 15’ για να χαρίσει ακόμη ένα εκπληκτικό γκολ, κόντρα στην Ουέσκα και να σπάσει το ορόσημο των 20 γκολ για 13η διαδοχική σεζόν στη La Liga!

Η ιστορική εμφάνιση Νο767 στη Μπαρτσελόνα, μέχρι την… 768, συνδυάστηκε με ένα ακόμη κομψοτέχνημα από τον Λιονέλ Μέσι. Ο Αργεντίνος θρύλος των Μπλαουγκράνα, κοινός ρέκορντμαν συμμετοχών, πλέον, με τον Τσάβι Ερνάντεθ, άνοιξε το σκορ κόντρα στην Ουέσκα στο 15’, συνεχίζοντας να «πυροβολεί» εκτός περιοχής και να δημιουργεί γκολ για το βίντεο με τα all-time highlights της καριέρας του.

Μετά τον «κεραυνό» στο Παρίσι επί της Παρί Σεν Ζερμέν, έπιασε φοβερό, «τηλεκατευθυνόμενο» σουτ μετά από φανταστική ντρίμπλα, με τη μπάλα να παίρνει τροχιά προς το οριζόντιο και να καταλήγει στα δίχτυα.

Έτσι, ο Λέο έφτασε τα 20 γκολ στο φετινό πρωτάθλημα, σπάζοντας το ορόσημο του «20+» για 13η διαδοχική χρονιά, νέο ρεκόρ στα χρονικά του θεσμού.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα