Ατλέτικο Μαδρίτης – Θέλτα 2-2: Πλήγμα στο 89' για τους Ροχιμπλάνκος (vid)

Γιώργος Καραμάνος
Ατλέτικο Μαδρίτης – Θέλτα 2-2: Πλήγμα στο 89' για τους Ροχιμπλάνκος (vid)

bet365

Ο Λουίς Σουάρες έβαλε δύο ακόμα, έκανε την ανατροπή, αλλά η Θέλτα χτύπησε την Ατλέτικο Μαδρίτης με το 2-2 στο 89' και της στέρησε τη νίκη έπειτα από οκτώ διαδοχικές αγωνιστικές.

Κάθε φορά η απορία είναι η ίδια. Και σε όσους τον παρακολουθούν στα ματς και στις αντιδράσεις στα social media. Μα πώς είναι δυνατόν να τον άφησε η Μπαρτσελόνα να πάει ελεύθερος στην Ατλέτικο Μαδρίτης; Και ο Λουίς Σουάρες δεν συγχωρεί. Ούτε την πρώην ομάδα του, ούτε τους αντιπάλους σε κάθε αγωνιστική. Ο Ουρουγουανούς matador έβγαλε το πιστόλι του, έριξε δύο καλές και φαινόταν ότι θα οδηγούσε τους Ροχιμπλάνκος στην ανατροπή. Ωστόσο, η Θέλτα αποδείχτηκε σκληρό καρύδι και με γκολ στο φινάλε έκλεψε τον βαθμό (2-2), κάνοντας ζημιά στους Μαδριλένους.

Η κεφαλιά του Μίνα (13') αιφνιδίασε τους γηπεδούχους. Ο Πιστολέρο όμως χτύπησε δύο φορές σε πέντε λεπτά (45', 50') και έγινε ο ταχύτερος στα πέντε μεγάλα πρωταθλήματα που φτάνει τα 16 γκολ στην πρώτη σεζόν του με μία ομάδα (σε 17 αγωνιστικές). Με αυτόν τον τρόπο η Ατλέτικο άγγιξε την ένατη διαδοχική επιτυχία της στο πρωτάθλημα. Ωστόσο, ο Φερέιρα στο 89' υπέγραψε την ισοπαλία, η οποία επιτρέπει σε Μπαρτσελόνα, Ρεάλ Μαδρίτης να μειώσουν στο -8 από την κορυφή. Βέβαια οι πρωτοπόροι έχουν παιχνίδι λιγότερο...

Ατλέτικο Μαδρίτης (Ντιέγο Σιμεόνε): Ομπλάκ, Φελίπε (46' Τορέιρα), Χιμένες, Σάβιτς, Κοντογκμπιά, Κόκε, Σαούλ, Γιορέντε, Λόντι, Κορέα, Λουίς Σουάρες

Θέλτα (Εδουάρδο Κουδέτ): Μπλάνκο, Μουρίγιο, Αραούχο, Μάγιο, Μάρτιν, Τάπια, Ντένις Σουάρεθ, Μέντεθ, Νολίτο (69' Σολάρι), Ιάγο Ασπας, Μίνα (76' Φερέιρα).

 

LA LIGA Τελευταία Νέα