Κούμαν: «Δεν λυπάμαι που ο Σουάρες δεν είναι μαζί μας»

Κώστας Τόπας
Κούμαν: «Δεν λυπάμαι που ο Σουάρες δεν είναι μαζί μας»

bet365

Για τον Λουίς Σουάρες και την αποχώρησή του από την Μπαρτσελόνα μίλησε ο Ρόναλντ Κούμαν, ο οποίος τόνισε πως δεν λυπάται για το γεγονός ότι ο Ουρουγουανός δεν ανήκει πλέον στους «μπλαουγκράνα».

Το καλοκαίρι η Μπαρτσελόνα αποφάσισε να ολοκληρώσει άδοξα ένα από τα σημαντικότερα κεφάλαια της ιστορίας της των τελευταίων ετών. Ο Λουίς Σουάρες αποχώρησε από τον σύλλογο που αγάπησε και αγαπήθηκε και βρήκε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του στην Ατλέτικο.

Ο έμπειρος επιθετικός έχει ξεκινήσει με τον καλύτερο τρόπο τις υποχρεώσεις του με τη νέα ομάδα, όντας ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος με εννέα γκολ.

Παρ' όλα αυτά ο τεχνικός της Μπαρτσελόνα, Ρόναλντ Κούμαν δεν φαίνεται ενοχλημένος από το γεγονός ότι ο Λουίς Σουάρες δεν ανήκει πλέον στην ομάδα του.

«Δε λυπάμαι που ο Σουάρες δεν είναι μαζί μας. Δε μετανιώνω για τίποτα. Η απόφαση της απομάκρυνσης είχε ληφθεί πιο πριν από τον σύλλογο και από τον ίδιο», ανέφερε χαρακτηριστικά ρίχνοντας με αυτόν τον τρόπο και το μπαλάκι στο Τζουσέπ Μαρία Μπαρτομέου.

Κι αυτό διότι ήταν ο άνθρωπος ο οποίος τότε είχε πάρει την απόφαση για την απομάκρυνση του Σουάρες από το ρόστερ...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα