Ριβάλντο: «Λαπόρτα, μην προκαλείς την Ρεάλ»

Gazzetta team
Ριβάλντο: «Λαπόρτα, μην προκαλείς την Ρεάλ»

bet365

Ο Ριβάλντο άσκησε κριτική στον υποψήφιο για την προεδρία της Μπαρτσελόνα, Τζουάν Λαπόρτα, με την διαφημιστική του... έμπνευση να αναρτήσει μια τεράστια αφίσα της υποψηφιότητάς του απέναντι από το γήπεδο της Ρεάλ Μαδρίτης, «Σαντιάγο Μπερναμπέου».

Η διαφημιστική «έμπνευση» του υποψηφίου για την προεδρία της Μπαρτσελόνα, Τζουάν Λαπόρτα, να αναρτήσει μια τεράστια αφίσα της υποψηφιότητας του σε κτίριο απέναντι από το γήπεδο της Ρεάλ Μαδρίτης, «Σαντιάγο Μπερναμπέου», δεν άρεσε, όπως είναι φυσικό, στην ισπανική πρωτεύουσα.

Όπως φάνηκε, όμως, δεν άρεσε ούτε και σε μεγάλους σταρ του παρελθόντος της Μπάρτσα, όπως ο Ριβάλντο. «Αυτό που πρέπει να κάνει είναι να επικεντρωθεί περισσότερο στις ιδέες και τα πρότζεκτ του πριν σκεφτεί περισσότερο τους αντιπάλους» υποστήριξε ο άλλοτε άσος των Μπλαουγκράνα, του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ, μεταξύ άλλων.

«Το να προκαλείς την Ρεάλ Μαδρίτης και την πόλη της Μαδρίτης με αυτή την κίνηση δεν μου φαίνεται καλή ιδέα» πρόσθεσε ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός, επισημαίνοντας για τον άλλοτε πρόεδρο ότι «δεν χρειάζεται να εκτίθεται έτσι μετά την μεγάλη επιτυχία που είχε στην πρώτη του θητεία. Με αυτό του αρκεί για να τον θυμάται ο κόσμος, οι φίλαθλοι δεν τον έχουν ξεχάσει».

Για την ομάδα, ο Ρίμπο είπε ότι πρέπει να πηγαίνει αγώνα με τον αγώνα, ενώ για τον Λιονέλ Μέσι υποστήριξε ότι «θα ήταν ένας φανταστικός μέσος και ενδεχομένως θα του έκανε καλό γιατί θα μπορούσε να επιμηκύνει την καριέρα του, χωρίς να χρειάζεται να κάνει τόσες θυσίες, είτε παίζοντας στην Μπαρτσελόνα ή σε άλλο σύλλογο. Αν και στον ίδιο, βεβαίως, αρέσει να παίζει στην περιοχή, κοντά στο γκολ».

 

LA LIGA Τελευταία Νέα