Επικός Λαπόρτα: Προβάλει την υποψηφιότητα για την προεδρία της Μπαρτσελόνα με τεράστια διαφήμιση απέναντι από το... Μπερναμπέου! (pics)

Gazzetta team
Επικός Λαπόρτα: Προβάλει την υποψηφιότητα για την προεδρία της Μπαρτσελόνα με τεράστια διαφήμιση απέναντι από το... Μπερναμπέου! (pics)

bet365

Απίθανη έμπνευση του εκ των υποψηφίων για την προεδρία της Μπαρτσελόνα, Τζουάν Λαπόρτα, ο οποίος διαφήμισε την υποψηφιότητά του με τεράστια αφίσα στη Μαδρίτη και απέναντι από την έδρα της Ρεάλ, το «Σαντιάγο Μπερναμπέου»!

Αυτό και αν ήταν διαφημιστικό «μπαμ»! Ο Τζουάν Λαπόρτα, κατά πολλούς ο πιο επιτυχημένος πρόεδρος στην ιστορία της Μπαρτσελόνα και υποψήφιος εκ νέου για την προεδρία, στις εκλογές της 24ης Ιανουαρίου, ανάρτησε μια τεράστια αφίσα (μεγέθους 50Χ20 και χιλίων τετραγωνικών μέτρων) της υποψηφιότητάς του στη Μαδρίτη και, μάλιστα, απέναντι από την έδρα της Ρεάλ, το «Σαντιάγο Μπερναμπέου»!

«Ανυπομονώ να τα πούμε και πάλι» ήταν η... απειλητική φράση του Λαπόρτα στην αφίσα, η οποία βεβαίως δεν αναρτήθηκε τυχαία στην Μαδρίτη, αφού τα μέλη της Μπαρτσελόνα θα μπορούν να ψηφίζουν και σε άλλες εννέα πόλεις, εκτός από την Βαρκελώνη: Τζιρόνα, Ταραγόνα, Τορτόσα, Γέιδα, Μαδρίτη, Βαλένθια, Σεβίλλη, Πάλμα ντε Μαγιόρκα και Ανδόρα.

«Ελπίζουμε να φτάσουμε σε όλους τους φιλάθλους, κατανοώντας την αντιπαλότητα με συμπαθητικό τρόπο και καλώς εννοούμενη, θέλοντας να αποσπάσουμε ένα χαμόγελο και από τις δύο πλευρές» ανέφερε η υποψηφιότητα του Λαπόρτα, προσθέτοντας πως «η Μπαρτσελόνα έχει 110.635 μέλη με δικαίωμα ψήφου, το 4% των οποίων είναι διασκορπισμένα στο ισπανικό έδαφος και ο Λαπόρτα θέλησε να χαιρετήσει τους φίλους της Μπάρτσα στην Μαδρίτη, αυτούς που αγαπούν την Μπαρτσελόνα».

LA LIGA NEWS FEED