Ζιντάν: «Ο Μπενζεμά είναι ο κορυφαίος Γάλλος επιθετικός» (vid)

Ζιντάν: «Ο Μπενζεμά είναι ο κορυφαίος Γάλλος επιθετικός» (vid)

Κώστας Τόπας
Ζιντάν: «Ο Μπενζεμά είναι ο κορυφαίος Γάλλος επιθετικός» (vid)

bet365

Το εγκώμιο του Καρίμ Μπενζεμά έπλεξε ο Ζινεντίν Ζιντάν, καθώς τον χαρακτήρισε ως τον καλύτερο Γάλλο επιθετικό στην ιστορία του ποδοσφαίρου.

Ο Καρίμ Μπενζεμά, γι' ακόμη μία φορά πήρε από το χέρι την Ρεάλ και την οδήγησε στη νίκη με 3-1 απέναντι στην Μπιλμπάο, σκοράροντας τα δύο εκ των τριών τερμάτων.

Η εμφάνιση του άφησε ικανοποιημένο τον Ζινεντίν Ζντάν, ο οποίος τον αποθέωσε λέγοντας πως είναι ο καλύτερος Γάλλος στράικερ.

«Για μένα ναι, εκτός από ό, τι κάνει, αυτό που δείχνει, βρίσκεται στη Ρεάλ Μαδρίτης για πολύ καιρό. Περισσότερα από 500 παιχνίδια. Αυτό που έχει κάνει μιλάει από μόνο του. Για μένα είναι ο καλύτερος, είναι πολύ ξεκάθαρο. Είναι πιο ολοκληρωμένος παίκτης τώρα από ό, τι στο παρελθόν. Δεν είναι καθαρό εννιάρι. Δεν σκέφτεται μόνο να σκοράρει γκολ και αυτό μου αρέσει πολύ. Λατρεύει να συνδυάζεται με τους συμπαίκτες του και να δημιουργεί ευκαιρίες για αυτούς. Ξέρει επίσης πώς να σκοράρει και το κάνει όταν η ομάδα τον χρειάζεται περισσότερο όπως έκανε σήμερα. Αυτό είναι ο Καρίμ», τόνισε χαρακτηριστικά.

Ο Μπενζεμά αποτελεί σημαντικό κεφάλαιο για την Ρεάλ, έχοντας σκοράρει περισσότερα από 250 γκολ με τη φανέλα των «μερένγκες»

 

LA LIGA Τελευταία Νέα