Ζιντάν: «Ο Ράμος είναι ο ηγέτης μας και δεν θα πάει πουθενά»

Ζιντάν: «Ο Ράμος είναι ο ηγέτης μας και δεν θα πάει πουθενά»

Κώστας Τόπας
Ζιντάν: «Ο Ράμος είναι ο ηγέτης μας και δεν θα πάει πουθενά»

bet365

Την πεποίθηση του ότι το Σέρχιο Ράμος θα παραμείνει στην ομάδα εξέφρασε ο Ζινεντίν Ζιντάν, μιλώντας παράλληλα με τα καλύτερα λόγια τον Ισπανό στόπερ της Ρεάλ.

Ο Σέρχιο Ράμος συνεχίζει και στέλνει μηνύματα προς την διοίκηση των Μαδριλένων, σχετικά με την ανανέωση του συμβολαίου του. Ο ίδιος επιδιώκει παράταση του συμβολαίου του για τα επόμενα δύο χρόνια, αλλά η Ρεάλ προτείνει μία συμφωνία 12 μηνών.

Πάντως το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι και από τον Γενάρη θα μπορεί να αναζητήσει ομάδα για τη νέα σεζόν. Ωστόσο, τεχνικός των «μερένγκες», Ζινεντίν Ζιντάν εξέφρασε την αισιοδοξία του για την παραμονή του Ράμος στο ρόστερ για τα επόμενα χρόνια, λέγοντας χαρακτηριστικά πως τον θέλει για πάντα στην ομάδα.

«Είναι ο αρχηγός μας, ο ηγέτης μας. Τον θέλουμε για πάντα εδώ, κάνει τη διαφορά, θέλει που είναι εδώ. Δεν έχω καμία αμφιβολία πως θα συνεχίσει εδώ και θα εξακολουθεί να γράφει ιστορία» τόνισε ο Γάλλος κόουτς.

Ο 34χορονος κεντρικός αμυντικός στο ματς την Ίντερ, έγραψε ιστορία φτάνοντας τα 100 τέρματα σε 659 ματς με τη Βασίλισσα. ενώ έχει σημειώσει και 39 ασίστ στη μεγαλειώδη του καριέρα.

Διαβάστε επίσης:

 

LA LIGA Τελευταία Νέα