Ράμος: «Τα 100 γκολ δεν είναι κάτι που πετυχαίνεις κάθε μέρα» (vid)

Ράμος: «Τα 100 γκολ δεν είναι κάτι που πετυχαίνεις κάθε μέρα» (vid)

Κώστας Τόπας
Ράμος: «Τα 100 γκολ δεν είναι κάτι που πετυχαίνεις κάθε μέρα» (vid)

bet365

Για τη σημασία της νίκης απέναντι στην Ίντερ αλλά και για τα 100 τέρματα που έφτασε με τη φανέλα της Ρεάλ, μίλησε ο Σέρχιος Ράμος.

Η Ρεάλ κατάφερε να πάρει το πολυπόθητο τρίποντο κόντρα στην Ίντερ με 3-2, με τον Σέρχιο Ράμος να βρίσκει μια φορά δίχτυα και παράλληλα να φτάνει τα 100 γκολ με τους «μερένγκες».

Πάντως, ο Ισπανός στόπερ δεν στάθηκε τόσο στο ρεκόρ του αλλά στο πόσο πολύτιμη ήταν αυτή η νίκη για την ομάδα του.

«Κάθε νίκη δίνει αυτοπεποίθηση στην ομάδα και διαλύει τις αμφιβολίες που υπάρχουν μετά τα άσχημα αποτελέσματα. Καμία άποψη δεν πρέπει να μας αποσπά την προσοχή. Ξέραμε πως ήταν ένας αγώνας ζωής ή θανάτου, παίζονταν... πολλά για την χρονιά. Πήραμε την νίκη και τρεις πολύτιμος βαθμούς. Το βασικό είναι η νίκη. Τα ρεκόρ έχουν μικρότερη σημασία σε προσωπικό επίπεδο, αλλά πάντα είναι κάτι ωραίο. 100 γκολ δεν είναι κάτι που πετυχαίνεις κάθε μέρα, εφόσον συνοδεύονται από νίκες, είμαι χαρούμενος».

Διαβάστε επίσης:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα