Ράμος: «Το πέναλτι που κέρδισα ήταν καθαρό» (vid)

Κώστας Τόπας
Ράμος: «Το πέναλτι που κέρδισα ήταν καθαρό» (vid)

bet365

Καθαρό ήταν το πέναλτι που κέρδισε ο Σέρχιο Ράμος, σύμφωνα με τον ίδιο, ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε την ενότητα που υπάρχει στην ομάδα.

Οι Μαδριλένοι κατάφεραν να πάρουν το πολυπόθητο διπλό από το «Καμπ Νόου», επικρατώντας της Μπαρτσελόνα με 3-1.

Ο Σέρχιο Ράμος, κατάφερε όχι μόνο να ξεπεράσει τον τραυματισμό του και να αγωνιστεί αλλά να σκοράρει κι από την άσπρη βούλα. Οπως δήλωσε ο ίδιος, ο Λένγκλέ τον τράβηξε κανονικά και έτσι το πέναλτι ήταν καθαρό.

«Η ενότητα αυτής της ομάδας έχει φανεί όταν βρίσκεται σε πολύ δύσκολες στιγμές. Υποφέραμε και τρέξαμε πολύ, αλλά δούλεψε η επικοινωνία. Πρέπει να απολαύσουμε αυτή τη νίκη αλλά σκεφτόμαστε ήδη το ερχόμενο ματς. Είμαι χαρούμενος με το γκολ που πέτυχα. Μετά από μία δύσκολη εβδομάδα είμαστε χαρούμενοι, παρά τα όσα γράφονται, αυτή η ομάδα θα είναι πάντα ενωμένη. Ήταν μία τρομερή ευκαιρία να πάρουμε το αίμα μας πίσω.

Κάποια πράγματα όπως η ακεραιότητα και η επιθυμία δεν διαπραγματεύονται και απόψε η Ρεάλ τα είχε για 90 λεπτά. Το πέναλτι που κέρδισα ήταν πολύ καθαρό, ο Λενγκλέ με τράβηξε όταν προσπάθησα να πηδήξω για τη μπάλα. Το να κατακρίνουν τον διαιτητή για μία φάση που είναι τόσο προφανής, είναι για μένα άδικο».

Διαβάστε επίσης:

 

LA LIGA Τελευταία Νέα