Μπαρτσελόνα: Κάνει δικό της τον Σερζίνιο Ντεστ (pic & vid)

Gazzetta team
Μπαρτσελόνα: Κάνει δικό της τον Σερζίνιο Ντεστ (pic & vid)

bet365

Παρά τις πληροφορίες για συμφωνία Άγιαξ – Μπάγερν Μονάχου για τον Σερζίνιο Ντεστ, ο Αμερικανός δεξιός μπακ καταλήγει στην Μπαρτσελόνα, η οποία δεν ενεργοποιεί την περίπτωση του Μαξ Άαρονς της Νόριτς – Το «αντίο» του Νέλσον Σεμέδο.

Και, ξαφνικά, ανατροπή για τον επόμενο βασικό δεξιό μπακ της Μπαρτσελόνα! Τις τελευταίες ώρες, οι πληροφορίες ήθελαν τον Σερζίνιο Ντεστ του Άγιαξ, πρώτο στόχο των Μπλαουγκράνα, να έχει συμφωνήσει για να μετακομίσει στην Μπάγερν Μονάχου, με τη Μπάρτσα να στρέφεται στον Μαξ Άαρονς της Νόριτς.

Σύμφωνα, όμως, με πληροφορίες του καταλανικού τηλεοπτικού δικτύου «TV3», τις οποίες επιβεβαιώνει (ανεπίσημα) ο καταλανικός σύλλογος, οι Μπλαουγκράνα συμφώνησαν με τον Αίαντα στα 20+5 εκατομμύρια ευρώ για τον 19χρονο Αμερικανό δεξιό μπακ, ο οποίος προτιμά την Μπάρτσα, γιατί ξέρει ότι θα είναι άμεσα βασικός, σε αντίθεση με ό, τι θα ίσχυε στην Μπάγερν.

Ο Ντεστ είναι επιλογή του Ρόναλντ Κούμαν και θα πάρει την θέση του Νέλσον Σεμέδο, ο οποίος μετακομίζει στην Γουλβς αντί ενός ποσού μεταξύ 32 και 35 εκατομμυρίων ευρώ, το οποίο μπορεί να φτάσει τα σαράντα με τα μπόνους.

«Σε ευχαριστώ Μπαρτσελόνα που μου έδωσες την ευκαιρία να ζήσω το όνειρο να φορέσω αυτή την φανέλα, να παίξω στο «Καμπ Νόου», να μάθω από τους καλύτερους στον κόσμο. Σε ευχαριστώ που με έκανες να μεγαλώσω ως ποδοσφαιριστή και ως άνθρωπο. Ήταν τρία καταπληκτικά χρόνια που δεν θα ξεχάσω ποτέ. Να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου, το τεχνικό τιμ, τον κόσμο και όλους τους ανθρώπους που με βοήθησαν από την στιγμή που έφτασα μέχρι σήμερα. Σας εύχομαι την καλύτερη τύχη του κόσμου. Αιώνια ευγνώμων. Ζήτω η Μπάρτσα!» έγραψε ο Πορτογάλος στο προφίλ του στο Instagram.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα