Μπαρτσελόνα: «Κλείνει» τον Άαρονς της Νόριτς με πενταετές συμβόλαιο

Μπαρτσελόνα: «Κλείνει» τον Άαρονς της Νόριτς με πενταετές συμβόλαιο

Gazzetta team
Μπαρτσελόνα: «Κλείνει» τον Άαρονς της Νόριτς με πενταετές συμβόλαιο

bet365

Ο Μαξ Άαρονς έχει ήδη συμφωνήσει σε πενταετές συμβόλαιο με τη Μπαρτσελόνα σύμφωνα με τη «Sport» και περνάει σε πρώτο πλάνο, από τη στιγμή που ο Σερτζίνιο Ντεστ θα καταλήξει, όπως όλα δείχνουν, στη Μπάγερν Μονάχου.

Η περίπτωση του Σερτζίνιο Ντεστ δείχνει να «ναυαγεί» οριστικά για τη Μπαρτσελόνα, με τη Μπάγερν Μονάχου να έχει πάρει ξεκάθαρο προβάδισμα και να είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Άγιαξ για τη μεταγραφή του. Ωστόσο, οι Καταλανοί έχουν περάσει άμεσα στο plan b τους και σύμφωνα με την «Sport», βρίσκονται πολύ κοντά στην απόκτηση του Μαξ Άαρονς από τη Νόριτς.

Οι Μπλαουγκράνα έχουν ήδη έρθει σε συμφωνία με τον 20χρονο δεξιό μπακ για πενταετές συμβόλαιο, με τον ίδιο να δηλώνει από την πρώτη στιγμή την επιθυμία του να μεταγραφεί στο «Καμπ Νόου» και πλέον οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται με την πλευρά των Καναρινιών.

Ο σύλλογος της Championship απέρριψε την πρώτη πρόταση της Μπάρτσα για δανεισμό ενός έτους χωρίς υποχρεωτική οψιόν και φέρεται να ζητάει 20 εκατ. ευρώ συν 10 σε μπόνους, αλλά είναι διατεθειμένος να συμφωνήσει και με λιγότερα.

Την περασμένη σεζόν, ο Άαρονς κατέγραψε 36 συμμετοχές στην Premier League υπό τις οδηγίες του Ντάνιελ Φάρκε, τις περισσότερες σε επίπεδο πρωταθλήματος από κάθε πλάγιο μπακ κάτω των 20 ετών στις Top-5 λίγκες.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα