Ρεάλ Μαδρίτης: Στο «βάθος» Μαχρέζ για αντι-Μπέιλ

Gazzetta team
Ρεάλ Μαδρίτης: Στο «βάθος» Μαχρέζ για αντι-Μπέιλ

bet365

Στα ραντάρ της Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται και πάλι ο Ριγιάντ Μαχρέζ σύμφωνα με τον γαλλικό Τύπο, ώστε να αντικαταστήσει τον Γκάρεθ Μπείλ αν βρεθεί τρόπος να τον «ξεφορτωθεί» στο τρέχον παζάρι.

Δυνατά «παίζει» στον μεταγραφικό σχεδιασμό της Ρεάλ Μαδρίτης το όνομα του Ριγιάντ Μαχρέζ, ο οποίος σύμφωνα με τα γαλλικά Μέσα φαντάζει ο ιδανικός αντικαταστάτης του Γκάρεθ Μπέιλ.

Όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα, οι ιθύνοντες της Βασίλισσας έχουν στρέψει το βλέμμα τους και πάλι στον 29χρονο Αλγερινό εξτρέμ της Μάντσεστερ Σίτι μετά από δύο καλοκαίρια και σκοπεύουν να κινηθούν για την απόκτησή του, αν πρώτα βρεθεί τρόπος να αποχωρήσει ο Γκάρεθ Μπέιλ από την ισπανική πρωτεύουσα.

Ο Ουαλός σταρ, ο οποίος εξακολουθεί να βρίσκεται σε πλήρη ρήξη με διοίκηση και Ζιντάν, φέρεται διατεθειμένος να καθίσει στο συμβόλαιό του (λήγει το 2022) και τα 35 εκατ. ευρώ που είναι η ετήσια αμοιβή του αυτόματα αποκλείουν το ενδεχόμενο σοβαρής πρότασης από άλλο κλαμπ.

Συνεπώς, το θέμα Μαχρέζ προς το παρόν μένει στο παρασκήνιο, με δεδομένη την πρόθεση της Ρεάλ να μην ξοδέψει χρήματα για μεταγραφές από δικούς της πόρους στο φετινό παζάρι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

LA LIGA Τελευταία Νέα