Μπαρτσελόνα: «Πόρτα» του Ολάς για Ντεπάι!

Gazzetta team
Μπαρτσελόνα: «Πόρτα» του Ολάς για Ντεπάι!

bet365

Το αφεντικό της Λυών, Ζαν Μισέλ Ολάς, υποστήριξε ότι ο γαλλικός σύλλογος δεν πρόκειται να αφήσει τώρα τον Μέμφις Ντεπάι να πάρει μεταγραφή για την Μπαρτσελόνα.

Τι κι αν ο προπονητής της Λυών, Ρουντί Γκαρσία, έφτασε στο σημείο να πει ότι «θα πάω εγώ ο ίδιος με το αυτοκίνητό μου τον Ντεπάι στην Βαρκελώνη»; Τι και αν ο Μέμφις Ντεπάι προανήγγειλε ότι «θα μιλήσω με την Λυών για το ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα»;

Το αφεντικό των Λυωνέ, Ζαν Μισέλ Ολάς, δεν δείχνει καμία απολύτως διάθεση να παραχωρήσει τώρα τον Ολλανδό επιθετικό στους Μπλαουγκράνα, αφού δεν θέλει να χάσει τον καλύτερο παίκτη της ομάδας.

«Ο Μέμφις θα μπορούσε να είχε φύγει τον Αύγουστο, αλλά τώρα θα έπρεπε να μείνει μαζί μας όλη την σεζόν» υποστήριξε αρχικά ο έμπειρος παράγοντας, προσθέτοντας πως «αντίθετα με όσα έχω διαβάσει, δεν έχουν υπάρξει διαπραγματεύσεις με την Μπαρτσελόνα. Και δεν θεωρώ ότι την Λυών την ενδιαφέρει να αφήσει να φύγει ο αρχηγός της, μετά από μια σεζόν που διεκόπη απότομα από την γαλλική Λίγκα».

Ο Ολάς, βεβαίως, είναι «γριά αλεπού» στο ποδόσφαιρο και δεν αποκλείεται να έκανε τις συγκεκριμένες δηλώσεις για να... τσιμπήσει παραπάνω χρήματα από τα περίπου τριάντα εκατομμύρια ευρώ που φέρεται να ζητάει για τον Ντεπάι.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα