Γκαρσιά: «Θα πάω εγώ τον Ντεπάι με το αμάξι μου στην Βαρκελώνη»!

Gazzetta team
Γκαρσιά: «Θα πάω εγώ τον Ντεπάι με το αμάξι μου στην Βαρκελώνη»!

bet365

Απίθανη ατάκα του προπονητή της Λυών, Ρούντι Γκαρσιά, για να δείξει πόσο θέλει, για το καλό της καριέρας του Μέμφις Ντεπάι, να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Ολλανδού επιθετικού στην Μπαρτσελόνα.

Για συμφωνία Μπαρτσελόνα – Λυών για τον Μέμφις Ντεπάι κάνει λόγο η ολλανδική εφημερίδα «Algemeen Dagblad», με τον επιθετικό των Λυωνέ να ετοιμάζει σιγά σιγά τις βαλίτσες του για την Βαρκελώνη, με τις... ευλογίες του Ρουντί Γκαρσιά.

Ο προπονητής της γαλλικής ομάδας, βεβαίως, δεν θέλει να αποχωριστεί τον καλύτερό του επιθετικό τα τελευταία χρόνια, ο οποίος μετράει 57 γκολ και 43 ασίστ σε 139 συμμετοχές με την φανέλα της Λυών.

Για το καλό της καριέρας του 26χρονου Ντεπάι, όμως, ο Γκαρσιά δηλώνει διατεθειμένος ακόμα και να τον πάει με το αυτοκίνητό του από τη Λυών στην Βαρκελώνη (!), τις οποίες χωρίζουν περί τα 640 χιλιόμετρα.

«Αν ο Μέμφις, όπως άλλοι πολλοί ποδοσφαιριστές της ομάδας και υπάρχουν αρκετοί (σ.σ. Αουάρ, Ντεμπελέ, Κορνέ κλπ.), έχουν την ευκαιρία να παίξουν σε μια ομάδα που έχει χτιστεί για να κατακτήσει το Champions League, εγώ ο ίδιος θα τον πήγαινα με αυτοκίνητο στην Βαρκελώνη» είπε χαρακτηριστικά στο δίκτυο «Téléfoot».

«Ο Ντεπάι είναι ένας τοπ παίκτης, ένας φανταστικός ποδοσφαιριστής, που επέστρεψε πρόσφατα από εγχείρηση στους χιαστούς. Αν μείνει μαζί μας, η Λυών θα είναι πολύ πιο δυνατή» πρόσθεσε ο Γκαρσιά, περιμένοντας εξελίξεις από Μπάρτσα πλευρά, αφού «ο Λουίς Σουάρες δεν έχει λύσει ακόμα το συμβόλαιό του, ενώ πριν από λίγες ημέρες έλεγαν για την αποχώρηση ενός μικρού αριστεροπόδαρου, ο οποίος τελικά θα μείνει». Όπου «μικρός αριστεροπόδαρος», βεβαίως, ο Λιονέλ Μέσι...

 

LA LIGA Τελευταία Νέα