Μέσι: «Σαν τη Μπαρτσελόνα πουθενά, αλλά αναζητώ νέες προκλήσεις»

Μέσι: «Σαν τη Μπαρτσελόνα πουθενά, αλλά αναζητώ νέες προκλήσεις»

Gazzetta team
Μέσι: «Σαν τη Μπαρτσελόνα πουθενά, αλλά αναζητώ νέες προκλήσεις»

bet365

«Η Μπαρτσελόνα μου έδωσε τα πάντα» παραδέχθηκε ο Λιονέλ Μέσι στο μήνυμα με το οποίο ανακοίνωσε την παραμονή του, ξεκαθαρίζοντας, όμως, την επιθυμία του για νέους στόχους και προκλήσεις μακριά από το «Καμπ Νόου».

Ο Λιονέλ Μέσι ανακοίνωσε κι επίσημα την παραμονή του στην Μπαρτσελόνα για την επόμενη σεζόν, μέσω ενός μαγνητοσκοπημένου βίντεο στο οποίο εξέφρασε τα συναισθήματα και τις σκέψεις του για την απόφαση που πήρε.

Ωστόσο, δεν πρόκειται για ξαφνική στροφή 360 μοιρών, αλλά για μια λύση ανάγκης, προκειμένου οι δύο πλευρές να μην ακολουθήσουν τη νομική οδό, με τον Αργεντίνο αστέρα να ξεκαθαρίζει την επιθυμία του να κοιτάξει το μέλλον του μακριά από το «Καμπ Νόου» και να θέσει νέους στόχους και νέες προκλήσεις.

«Είναι πολύ δύσκολο να πάρω μια τέτοια απόφαση. Αγαπώ την Μπαρτσελόνα και δεν πρόκειται να βρω καλύτερο μέρος πουθενά αλλού. Ακόμη κι έτσι, έχω το δικαίωμα να αποφασίσω. Ήθελα να ψάξω για νέους στόχους και νέες προκλήσεις. Κι αύριο θα μπορούσα να επιστρέψω, διότι εδώ, στην Μπαρτσελόνα, έχω τα πάντα», δήλωσε χαρακτηριστικά, και συμπλήρωσε με τον ψυχοφθόρο διάλογο που είχε με τους γιους του που δεν ήθελαν να τον δουν να φεύγει από τη Μπαρτσελόνα.

«Ο Ματέο είναι ακόμη μικρός και δεν έχει συνειδητοποιήσει τι σημαίνει να πηγαίνεις κάπου αλλού και να ζεις σε ένα νέο περιβάλλον για μερικά χρόνια. Ο Τιάγκο είναι μεγαλύτερος. Άκουσε κάτι στην τηλεόραση, κατάλαβε κάτι και ρώτησε. Δεν ήθελα να ξέρει τίποτα για το ότι θα υποχρεωθώ να φύγω, ότι θα πρέπει να πάει σε νέο σχολείο ή να κάνει νέους φίλους. Έκλαψε μπροστά μου και μου είπε ''μη φύγεις''. Επαναλαμβάνω, ήταν δύσκολο, πραγματικά. Αλλά τον καταλαβαίνω. Συνέβη και σε μένα. Οι γιοι μου, η οικογένειά μου, μεγάλωσαν εδώ, από εδώ κατάγονται. Δεν υπήρχε κάτι λάθος με το να θέλω να φύγω. Το χρειαζόμουν, ο σύλλογος το χρειαζόταν και θα ήταν καλό για όλους. Η σύζυγός μου, με όλο τον πόνο στην ψυχή της, με στήριξε και με συντρόφευσε. Είναι μαζί μου... »

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

 

LA LIGA Τελευταία Νέα