«Ο Μέσι μένει στη Μπαρτσελόνα»

«Ο Μέσι μένει στη Μπαρτσελόνα»

«Ο Μέσι μένει στη Μπαρτσελόνα»

bet365

Και το... σήριαλ με τον Λιονέλ Μέσι συνεχίζεται! Αυτή τη φορά το έγκυρο «TyC Sports» τονίζει με σιγουριά πως ο Μέσι αποφάσισε να μείνει στη Μπαρτσελόνα.

Που θα πάει ο Μέσι; Το σήριαλ του καλοκαιριού, του έτους, της δεκαετίας συνεχίζεται με αμείωτο ενδιαφέρον. Τι και αν ο πατέρας του Λιονέλ Μέσι, Χόρχε, τόνισε πως ο γιος του είναι ελεύθερος, το έγκυρο «TyC Sports» ανατρέπει τα πάντα «Ο Μέσι θα συνεχίσει την καριέρα του στη Μπαρτσελόνα» γράφουν οι Αργεντίνοι και μιλούν με σιγουριά για την παραμονή του Αργεντίνου σταρ. Λίγο μετά τη... σύγκρουση με Μπάρτσα και LaLiga, ο 33χρονος σταρ εμφανίζεται έτοιμος να μείνει για πάντα στο Καμπ Νόου. Μάλιστα, το δημοσίευμα υποστηρίζει πως ο Μέσι θα επανεμφανιστεί με τη φανέλα των Καταλανών στις 27 Σεπτεμβρίου κόντρα στη Βιγιαρεάλ, στο πρώτο παιχνίδι της ομάδας για τη νέα σεζόν (αναβλήθηκαν τα δυο πρώτα ματς λόγω συμμετοχής στο Champions League).

Ο ισπανικός Τύπος αναφέρει πως αν και «ο πόλεμος συνεχίζεται», δεν σημαίνει από αυτή την τοποθέτηση του πατέρα και εκπροσώπου του παίκτη πως θα φύγει. Απλά ξεκαθαρίζονται οι όροι της συμφωνίας του με τη Μπαρτσελόνα, κόντρα στους ισχυρισμούς της ομάδας και της LaLiga...

 

LA LIGA Τελευταία Νέα