ESPN: «Ο Μέσι ζήτησε από τον Νεϊμάρ να τον ακολουθήσει στην Σίτι»

Κώστας Τόπας
ESPN: «Ο Μέσι ζήτησε από τον Νεϊμάρ να τον ακολουθήσει στην Σίτι»

bet365

Ο Μέσι φέρεται πως ζήτησε από τον φίλο και παλιό του συμπαίκτη, Νεϊμάρ, να τον ακολουθήσει στην Μάντσεστερ Σίτι, σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Οπως αναφέρει, συγκεκριμένα το «ESPN», ο Αργεντινός άσος, πριν από λίγες ημέρες επικοινώνησε με τον Πεπ Γκουαρδιόλα και τον ενημέρωσε για την απόφασή του, να αποχωρήσει από τους «μπλαουγκράνα». Μάλιστα, το εν λόγω δημοσίευμα δεν μένει μόνο εκεί, καθώς τονίζει ότι ο Λιονέλ Μέσι, πέρα του Γκουαρδιόλα τα είπε και με τον Νεϊμάρ.

Μάλιστα, φέρεται πως ζήτησε από τον Βραζιλιάνο να αφήσει την Παρί και να τον ακολουθήσει στην Μάντσεστερ Σίτι για να συνεργαστούν ξανά με τον Γκουαρδιόλα.

Βέβαια, τα σενάρια για το μέλλον του Λιονέλ Μέσι είναι πολλά, καθώς τόσο η Σίτι όσο και η Παρί, η Ιντερ και η Γιουνάιτεντ, θεωρούνται υποψήφιες για την υπογραφή του 33χρονου επιθετικού.

Διαβάστε επίσης:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα