Μπαρτσελόνα: Λαουτάρο και Γκαγιά αντί Σουάρες και Άλμπα

Gazzetta team
Μπαρτσελόνα: Λαουτάρο και Γκαγιά αντί Σουάρες και Άλμπα

bet365

Σύμφωνα με την καταλανική εφημερίδα «Sport», η Μπαρτσελόνα θέλει Λαουτάρο Μαρτίνες (Ίντερ) και Χοσέ Λουίς Γκαγιά (Βαλένθια) για να αντικαταστήσει τους Λουίς Σουάρες και Τζόρντι Άλμπα, οι οποίοι παραχωρούνται – 55 εκατομμύρια ευρώ ζητάει ο Άγιαξ για τον Ντόνι Φαν ντε Μπέεκ.

Στην σκιά του «σίριαλ Λιονέλ Μέσι», η Μπαρτσελόνα ψάχνει να κάνει την επανάσταση που εδώ και καιρό χρειαζόταν το ρόστερ της, ποντάροντας σε νεότερους αστέρες για να αντικαταστήσουν τους παλιούς.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Sport», ο πρώτος στόχος είναι πάντα ο επιθετικός της Ίντερ, Λαουτάρο Μαρτίνες (23 ετών), προκειμένου να αντικαταστήσει τον Λουίς Σουάρες (33), αν και ο Ουρουγουανός ξεκαθαρίζει ότι δεν γνωρίζει τίποτα για πιθανή παραχώρησή του.

Η αλήθεια, όμως, είναι ότι οι Μπλαουγκράνα θα ακούσουν προτάσεις, τόσο για τον Σουάρες, όσο και για τον αριστερό μπακ Τζόρντι Άλμπα (31), την θέση του οποίου θέλουν να καλύψουν με τον Χοσέ Λουίς Γκαγιά (25) της Βαλένθια. Την ομάδα, δηλαδή, από την οποία η Μπάρτσα είχε αποκτήσει τον Άλμπα! Για την συγκεκριμένη θέση, πάντως, οι Καταλανοί ρώτησαν και για τον Ανχελίνιο (23) της Λειψίας.

Η τρίτη προτεραιότητα είναι ένας κεντρικός αμυντικός, αφού Ζεράρ Πικέ και Κλεμάν Λενγκλέ δεν μπορούν να βγάλουν μόνοι τους και άλλη σεζόν, με τον Σαμουέλ Ουμτιτί μόνιμα τραυματία και τον Ζαν Κλερ Τοντιμπό να μην υπολογίζεται. Ο Έρικ Γκαρθία (19) της Μάντσεστερ Σίτι, ο οποίος δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιό του που λήγει το επόμενο καλοκαίρι, παραμένει ο μεγάλος στόχος.

Εφόσον προχωρήσουν οι παραπάνω κινήσεις, πάντα σε συνάρτηση και με τις αποχωρήσεις παικτών όπως ο Ιβάν Ράκιτιτς και ο Αρτούρο Βιδάλ, θα γίνει κίνηση και για τα χαφ, με πρώτο στόχο τον Ντόνι Φαν ντε Μπέεκ (23), για τον οποίο πάντως ο Άγιαξ ζητάει 55 εκατομμύρια ευρώ.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα