Μπαρτσελόνα: Ο Φατί παράτησε τον... Μέσι και πήγε στον... Κριστιάνο!

Μπαρτσελόνα: Ο Φατί παράτησε τον... Μέσι και πήγε στον... Κριστιάνο!

Gazzetta team
Μπαρτσελόνα: Ο Φατί παράτησε τον... Μέσι και πήγε στον... Κριστιάνο!

bet365

Σημαντική αλλαγή στην καριέρα του 17χρονου εξτρέμ της Μπαρτσελόνα, Ανσού Φατί, ο οποίος έπαψε να έχει μάνατζερ τον Ροδρίγο Μέσι, αδελφό του Λιονέλ, για να συνεργαστεί με τον Ζόρζε Μέντες, εκπρόσωπο του Κριστιάνο Ρονάλντο (μεταξύ πολλών άλλων).

Την ώρα που ο Λιονέλ Μέσι το σκέφτεται σοβαρά για το αν θα φύγει από την Μπαρτσελόνα, ο Ανσού Φατί παράτησε τον... Μέσι! Για την ακρίβεια, τον μεγάλο αδελφό του Λέο, Ροδρίγο, ο οποίος ήταν ο μάνατζερ του μέχρι τώρα, πάντα υπό την επίβλεψη του πατέρα του 17χρονου εξτρέμ, Μπόρι Φατί.

Ο εξαιρετικά ταλαντούχος Ανσού, ένα από τα ελάχιστα καλά νέα της φετινής, τραγικής σεζόν της Μπάρτσα, αφέθηκε πλέον στα χέρια του σούπερ ατζέντη του Κριστιάνο Ρονάλντο (και πολλών άλλων) Ζόρζε Μέντες και της εταιρείας – κολοσσού που διαθέτει, την Gestifute.

Αυτή θα διαπραγματευτεί το νέο συμβόλαιο του Φατί (το τωρινό λήγει το 2022), για τον οποίο έχουν φτάσει στο «Καμπ Νόου» προτάσεις που ξεπερνούν τα εκατό εκατομμύρια ευρώ, με τον πρόεδρο Τζουσέπ Μαρία Μπαρτομέου να ξεκαθαρίζει ότι «δεν παραχωρείται. Υπάρχουν πολλές προτάσεις, αλλά δεν θα τον πουλήσουμε. Θα είναι μέλος της πρώτης ομάδας, έχει λαμπρό μέλλον μπροστά του».

 

LA LIGA Τελευταία Νέα