Μπαρτσελόνα: Παρών ο Ντεμπελέ, 176 ημέρες μετά! (pics)

Μπαρτσελόνα: Παρών ο Ντεμπελέ, 176 ημέρες μετά! (pics)

Gazzetta team
Μπαρτσελόνα: Παρών ο Ντεμπελέ, 176 ημέρες μετά! (pics)

bet365

Ο Ουσμάν Ντεμπελέ προπονήθηκε με τους συμπαίκτες του για πρώτη φορά από τις 3 Φεβρουαρίου, όταν και είχε τραυματιστεί (ξανά).

Ούτε μια, ούτε δύο, αλλά... 176 ημέρες μεσολάβησαν από την τελευταία φορά που ο Ουσμάν Ντεμπελέ προπονήθηκε με τους συμπαίκτες του στην Μπαρτσελόνα, έστω και αν τώρα το έκανε σε πιο χαλαρούς ρυθμούς.

Ο Γάλλος επιθετικός, ο οποίος επιστρέφει σιγά σιγά στον κανονικό ρυθμό προπονήσεων, έχει αποθεραπευτεί από τον τελευταίο, σοβαρό τραυματισμό του (ολική ρήξη τένοντα στον δικέφαλο του δεξιού μηρού) και ενδέχεται να τεθεί στην διάθεση του Κίκε Σετιέν για την ρεβάνς με τη Νάπολι για την φάση των «16» του Champions League (08/08).

Κλεμάν Λενγκλέ και Αντουάν Γκριεζμάν, οι οποίοι τελείωσαν τραυματίες την La Liga, επίσης έκαναν ατομικό πρόγραμμα, αλλά εκτός απροόπτου θα είναι έτοιμοι για να δώσουν το παρών στην ρεβάνς με τους Παρτενοπέι.

Από την πρώτη προπόνηση των Μπλαουγκράνα μετά την εβδομάδα διακοπών απουσίαζε ο Αρτούρ, ο οποίος αρνείται να επιστρέψει στην Βαρκελώνη και είναι αποφασισμένος να παραμείνει στην Βραζιλία, μέχρι να έρθει η στιγμή να ενσωματωθεί στη νέα του ομάδα, την Γιουβέντους.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα