Μπαρτσελόνα: Ο Αρτούρ την παράτησε και δεν γυρίζει για το Champions League

Gazzetta team
Μπαρτσελόνα: Ο Αρτούρ την παράτησε και δεν γυρίζει για το Champions League

bet365

Αν και είναι υποχρεωμένος να ολοκληρώσει αγωνιστικά τη σεζόν με την Μπαρτσελόνα, ο Αρτούρ που έχει μεταγραφεί στη Γιουβέντους, ενημέρωσε ότι δεν πρόκειται να παίξει άλλο για τους Μπλαουγκράνα.

Το deal ανταλλαγής Αρτούρ – Πιάνιτς ολοκληρώθηκε πριν από περίπου έναν μήνα, αλλά αμφότεροι έχουν ακόμα μία υποχρέωση με τις πρώην ομάδες τους. Ο Αρτούρ με την Μπαρτσελόνα και ο Πιάνιτς με τη Γιουβέντους οφείλουν βάσει των προσωρινών κανονισμών της FIFA (σ.σ.: ως συνέπεια της καραντίνας του κορονοϊού), να ολοκληρώσουν τη σεζόν με τις ομάδες που αγωνίζονται και μετά θα μετακομίσουν, ακολουθώντας αντίθετες διαδρομές.

Ωστόσο, ο Αρτούρ που μετά το τέλος της La Liga ταξίδεψε στη Βραζιλία, ενημέρωσε την Μπάρτσα ότι δεν πρόκειται να επιστρέψει και ότι καλό είναι να μην τον υπολογίζουν από τώρα. Ο Βραζιλιάνος μέσος που δεν ήθελε να φύγει από τους Μπλαουγκράνα, βγάζει με αντιεπαγγελματικό τρόπο την ενόχλησή του και δεν θα βοηθήσει τον σύλλογο αρχικά το Σάββατο 8 Αυγούστου στη ρεβάνς με τη Νάπολι για τη φάση των “16” και γενικότερα στο Champions League. Η Μπαρτσελόνα τον απειλεί με τιμωρίες, αλλά και πάλι εκείνος δεν θέλει να παίξει άλλο με τη φανέλα της.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα