Πρώτη φορά στην Ευρώπη η Γρανάδα, μαζί της η Σοσιεδάδ, εκτός η Βαλένθια (vids)

Gazzetta team
Πρώτη φορά στην Ευρώπη η Γρανάδα, μαζί της η Σοσιεδάδ, εκτός η Βαλένθια (vids)

bet365

Η Γρανάδα που ανέβηκε το καλοκαίρι στη La Liga, έκανε τρομερό φίνις και θα παίξει για πρώτη φορά στην ιστορία της στην Ευρώπη. Μαζί της η Σοσιεδάδ, ενώ Βαλένθια, Χετάφε έμειναν εκτός.

Η Ρεάλ είχε κατακτήσει τον τίτλο και την ίδια στιγμή υπέγραφε τον υποβιβασμό της Λεγανές του Δημήτρη Σιόβα. Μπαρτσελονα, Ατλέτικο και Σεβίλλη είχαν κλειδώσει την τετράδα και η Βιγιαρεάλ είχε το καλό εισιτήριο για το Europa League. Απέμεναν ακόμα δύο θέσεις για την Ευρώπη. Και έγινε το απίθανο. Η Γρανάδα, η οποία ανέβηκε στη La Liga το καλοκαίρι, έκανε τρομερό φίνις στη σεζόν και για πρώτη φορά στην ιστορία της θα βρεθεί να παίζει εκτός συνόρων. Μαζί της θα το κάνει και η Σοσιεδάδ, ενώ Χετάφε και Βαλένθια ήταν οι μεγάλες χαμένες της τελευταίας αγωνιστικής.

Η Γρανάδα με τέσσερις νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα στις έξι αγωνιστικές, αυτή από τη Ρεάλ, διέλυσε 4-0 την Αθλέτικ Μπιλμπάο. Την ίδια στιγμή η Σοσιεδάδ με την ισοπαλία 1-1 στην Ατλέτικο χάρη στη γκολάρα με απ' ευθείας φάουλ του Γιανουζάι στο 87', ανέβαινε 6η και πανηγύριζε. Ολα τα παιχνίδια όμως είχαν τελειώσει και απέμενε το Λεβάντε-Χετάφε που ήταν ισόπαλο χωρίς γκολ. Η Χετάφε αναζητούσε το γκολ που θα την έστελνε εκείνη στην Ευρώπη, αλλά το δέχτηκε στο 98' και εκεί τελείωσαν όλα. Οσο για τη Βαλένθια που με νίκη είχε ελπίδες, ηττήθηκε 1-0 στη Σεβίλλη και θα... ξεκουραστεί το καλοκαίρι.


Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα και την τελική βαθμολογία της La Liga

Δείτε ΕΔΩ όλα τα γκολ της τελευταίας αγωνιστικής της La Liga

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα