Μπέιλ – Ρεάλ Μαδρίτης: Τα highlights στη Βασίλισσα (vid)

Μπέιλ – Ρεάλ Μαδρίτης: Τα highlights στη Βασίλισσα (vid)

Gazzetta team
Μπέιλ – Ρεάλ Μαδρίτης: Τα highlights στη Βασίλισσα (vid)

bet365

Οι σχέσεις μεταξύ Γκάρεθ Μπέιλ και Ρεάλ Μαδρίτης πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο, αλλά αυτό δεν μπορεί να «σβήσει» τις μεγάλες στιγμές και τα παγκόσμιας κλάσης τέρματα που χάρισε ο Ουαλός στη Βασίλισσα.

Ο παραγκωνισμός του Γκάρεθ Μπέιλ από τον Ζινεντίν Ζιντάν και η αδιάφορη στάση του Ουαλού για αυτή την κατάσταση έχουν περάσει σε… άλλο επίπεδο. Λίγες μέρες μετά το «σόου» του Μπέιλ από τις εξέδρες, όπου τον πήρε ο ύπνος και μετά έψαχνε με… το κυάλι, η πλευρά της Ρεάλ Μαδρίτης δείχνει να έχει αγανακτήσει με την υπόθεσή του και προτίθεται να τον πληρώσει ώστε να μείνει ελεύθερος.

Μπορεί, βέβαια, ο 31χρονος σταρ να είναι σχεδόν απίθανο να συνεχίσει στη Βασίλισσα, το παρελθόν, όμως, είναι εκεί για να θυμίζει τις σπουδαίες στιγμές που προσέφερε και έζησε την τελευταία επταετία με τους Μερένγκες.

Το βίντεο με τα σημαντικότερα βράδια του στους Μαδριλένους, άλλωστε, αποδεικνύει το μεγαλείο του ανεξάρτητα του πώς εξελίχθηκαν τα πράγματα και πιστοποιεί την παγκόσμια κλάση του, που «διακόσμησε» έτι παραπάνω τη βιτρίνα της Ρεάλ από το 2013 μέχρι και σήμερα.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα