Μπαπέ, Χάβερτς και Καμαβινγκά περιμένουν πρόταση από Ρεάλ

Κώστας Τόπας
Μπαπέ, Χάβερτς και Καμαβινγκά περιμένουν πρόταση από Ρεάλ

bet365

Οι Κιλιάν Μπαπέ, Κάι Χάβερτς και Εντουάρτο Καμαβινγκά φαίνεται ότι έχουν «παγώσει» τις συνομιλίες με τις ομάδες τους μιας και περιμένουν από την Ρεάλ να καταθέσει μια πρόταση για τη απόκτηση τους.

Οπως αναφέρει η «Marca» αυτοί οι τρεις ποδοσφαιριστές «διψούν» για να φορέσουν τη φανέλα της Ρεάλ, γι' αυτό και έχουν σταματήσει όποιες συνομιλίες με τις διοικήσεις των ομάδων τους. Το δημοσίευμα ισχυρίζεται ότι Μπαπέ, Χάβερτς και Καμαβινγκά περιμένουν μια προσέγγιση από τους «μερένχες» πριν αποφασίσουν την επόμενη τους κίνηση.

Βέβαια, όπως τονίζει, το σενάριο να αγωνιστούν και οι τρεις από τη νέα σεζόν, στην Ρεάλ είναι απίθανο. Μπορεί να χρειαστεί η ολοκλήρωση της νέας σεζόν και ύστερα οι Μαδριλένοι να εντάξουν τα τρία μεγάλα αστέρια στο ρόστερ τους.

Ο Κιλιάν Μπαπέ, ο οποίος αποτελεί διακαής πόθος του Ζινεντίν Ζιντάν, σημείωσε 90 τέρματα σε 119 παιχνίδι με τη φανέλα της Παρί και φέτος αναδείχθηκε ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος, έχοντας 32. Ο Κάι Χάβερτς, έχει ελκύσει το ενδιαφέρον από ομάδες του Νησιού και ιδιαίτερα από την Τσέλσι, η οποία θέλει να κάνει και το τρίτο «μπαμ» μετά τους Βέρνερ και Ζίγιεχ.

Φέτος ο Γερμανός άσος, έχει 17 γκολ με την Λεβερκούζεν και βοήθησε τα μέγιστα την ομάδα του για μία αξιοπρεπή πορεία στο πρωτάθλημα.

Τέλος, ο 17χρονος μέσος της, Ρεν Καμαβινγκά, έχει τραβήξει την προσοχή με τις επιδόσεις του στη Ligue 1, καθώς ήταν βασικός και αναντικατάστατος σε όλα τα παιχνίδια τη φετινή σεζόν, με την ομάδα του. Μάλιστα έγινε ο νεότερος επαγγελματίας του συλλόγου όταν έκανε το ντεμπούτο του στις 14 Δεκεμβρίου 2018 στη ηλικία των 16.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα