Μπαρτσελόνα - Γιουβέντους: Αρτούρ ή Πιάνιτς; Ποιος είναι καλύτερος; (infographic & vids)

Gazzetta team
Μπαρτσελόνα - Γιουβέντους: Αρτούρ ή Πιάνιτς; Ποιος είναι καλύτερος; (infographic & vids)

bet365

Μετά την ανταλλαγή του Αρτούρ με τον Πιάνιτς, δημιουργήθηκε η απορία... σε τι αποσκοπούσε η εν λόγω κίνηση, κάτι που προσπαθεί να διαφωτίσει και το γραφίστικο αποτύπωμα του παιχνιδιού τους.

Η ανταλλαγή ολοκληρώθηκε. Η Γιουβέντους πήρε από την Μπαρτσελόνα τον Αρτούρ, με τον Μίραλεμ Πιάνιτς να ακολουθεί την αντίστροφη διαδρομή. Η αλήθεια είναι ότι και για τις δύο ομάδες ήταν πολύ σημαντικό το εν λόγω deal σε επίπεδο οικονομικών ισολογισμών, καθώς έπρεπε να παρουσιάσουν κάποια συγκεκριμένα νούμερα έως το τέλος Ιουνίου, με την Μπάρτσα να καίγεται μάλιστα περισσότερο.

Ωστόσο, σε αγωνιστικό επίπεδο, ελάχιστοι κατανόησαν τη σκέψη πίσω από αυτήν την ανταλλαγή. Και όπως δείχνει και το ακόλουθο γράφημα του SofaScore, η απόδοσή τους κυμαίνεται στα ίδια, έχοντας ελάχιστες διαφορές στον τρόπο παιχνιδιού, τις κινήσεις τους στο γήπεδο και τη γενικότερη εικόνα τους στα ματς. Ισως βέβαια όσον αφορά τη συμβολή του στο passing game, ο Πιάνιτς να ταιριάζει λίγο περισσότερο στους Μπλαουγκράνα, ενώ οι Γιουβεντίνοι απέκτησαν έναν νεότερο και διεθνή Βραζιλιάνο...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα