Ο Σετιέν διέψευσε τα όσα έγιναν μεταξύ Μέσι και Σαράμπια

Ο Σετιέν διέψευσε τα όσα έγιναν μεταξύ Μέσι και Σαράμπια

Κώστας Τόπας
Ο Σετιέν διέψευσε τα όσα έγιναν μεταξύ Μέσι και Σαράμπια

bet365

Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, Κίκε Σετιέν, δεν θα μπορούσε να μην τοποθετηθεί για τα όσα διαδραματίστηκαν το παιχνίδι με την Θέλτα.

Ο Λιονέλ Μέσι φέρεται να είχε στιγμή έντασης με τον βοηθό του Κίκε Σετιέν, Έντερ Σαράμπια, στο cooling break του δευτέρου μέρους στο ματς με τη Θέλτα, αδιαφορώντας και για όσα θα ήθελε να του πει ο προπονητής της Μπαρτσελόνα!

Μάλιστα, ο προπονητής των «μπλαουγκράνα» φαίνεται πως είχε έναν έντονο διάλογο στα αποδυτήρια μετά το τέλος της αναμέτρησης, με τους παίκτες. Ολα αυτά έχουν προκαλέσει σύγχυση στους «μπλαουγκράνα», οι οποίοι προσπαθούν να μείνουν ζωντανοί στη μάχη της κατάκτησης του φετινού τίτλου.

Ο τεχνικός της Μπάρτσα, Κίκε Σετιέν, στη συνέντευξη Τύπου πήρε θέση για όλα όσα συνέβησαν στον αγώνα με τη Θέλτα.

«Μέσα στην ομάδα ο καθένας έχει το ρόλο του. Ο κάθε παίκτης ξέρει τι είναι που μπορεί να προσφέρει και τι είναι αυτό που πρέπει να θυσιάσει για την ομάδα. Κάνουμε πολλές συζητήσεις με τους παίκτες μας, την Κυριακή η κουβέντα είχε να κάνει με το να βρούμε τρόπους να βελτιωθούμε.

Είναι λογικό να υπάρχουν διαφορές και διαφωνίες. Ούτε εγώ ήμουν εύκολος χαρακτήρας ως ποδοσφαιριστής. Αυτό που έχει σημασία είναι να πείσεις τους παίκτες να ακολουθήσουν όλοι το γενικό πλάνο. Υπάρχει μία καλή συνεργασία με τους παίκτες, δεν υπάρχουν μεγάλα προβλήματα.

Οι παίκτες θα πρέπει να υπηρετήσουν το σχέδιο, είμαστε ομάδα και οφείλουμε να λειτουργούμε ως ομάδα. Θα πρέπει να θυσιάζουμε προσωπικά πράγματα για το καλό της ομάδας. Δεν έχω πρόβλημα να αποδεχτώ πως όλη αυτή η κατάσταση είναι καινούρια για μένα, έζησα παρόμοιες καταστάσεις στην Λας Πάλμας και στην Μπέτις».

Όσον αφορά στο αν υπήρχε εκνευρισμός του Μέσι με τον βοηθό του, Έντερ Σαράμπια και για το αν άργησε να αντιδράσει από τον πάγκο περνώντας στο ματς τον Γκριεζμάν, ο Σετιέν δήλωσε: «Ο Γκριεζμάν; Μόνο 11 μπορούν να βρίσκονται στον αγωνιστικό χώρο κάθε φορά. Κάποιες φορές θα παίζει ο ένας και κάποιες άλλες οι άλλοι. Όλοι οι παίκτες είναι σημαντικοί, ανεξάρτητα από την ιεραρχία που υπάρχει.Δεν συνέβη τίποτα μεταξύ του Μέσι και του Σαράμπια».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα