Μπαρτσελόνα: Έχει ασυλία ο Λιονέλ Μέσι; (poll)

Μπαρτσελόνα: Έχει ασυλία ο Λιονέλ Μέσι; (poll)

Gazzetta team
Μπαρτσελόνα: Έχει ασυλία ο Λιονέλ Μέσι; (poll)

bet365

Ο σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα φλέρταρε με την κόκκινη κάρτα στα τελευταία δύο παιχνίδια, αλλά δεν είδε ούτε καν την κίτρινη.

Δεν είναι μυστικό ότι οι μεγάλοι αθλητές τυγχάνουν πολλές φορές ευνοϊκότερης μεταχείρισης και αντιμετώπισης από τους διαιτητές μέσα στους αγωνιστικούς χώρους και ο Λιονέλ Μέσι δεν αποτελεί εξαίρεση.

Ο Αργεντινός σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα, ο οποίος γιόρτασε τα 33α γενέθλιά του και μαζί του όλος ο ποδοσφαιρικός πλανήτης, φλέρταρε έντονα με την αποβολή στα τελευταία δύο παιχνίδια των Μπλαουγκράνα με Σεβίλλη και Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Στο πρώτο, ο Μέσι ενοχλήθηκε (όχι άδικα) από πολύ σκληρό φάουλ του Ντιέγο Κάρλος στον Λουίς Σουάρες, σπρώχνοντας τον Βραζιλιάνο αμυντικό της Σεβίλλης, ο οποίος έκανε... κακό θέατρο προτού πέσει στο έδαφος. Ο Λέο δεν είδε ούτε καν κίτρινη κάρτα.

Στο δεύτερο, σε μια διεκδίκηση με τον Γεράι Άλβαρεθ, ο Μέσι πάτησε στον αστράγαλο τον αμυντικό της Αθλέτικ, αλλά ούτε ο διαιτητής Χεσούς Χιλ Μανθάνο, ούτε το VAR έκριναν ότι έχριζε τιμωρίας ο Αργεντινός.

Η Μπαρτσελόνα μπορεί να έχει δικαιολογημένα παράπονα για τα διαφορετικά κριτήρια του VAR μεταξύ αυτής και της Ρεάλ, αλλά ίσως πρέπει να αισθάνεται και τυχερή που δεν έχει χάσει με τιμωρία σε κάποια παιχνίδια τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή της. Εσείς τι λέτε;

 

LA LIGA Τελευταία Νέα